Son Dakika

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde Son Sokak ve Çamlıca Yolu’nda kısa zaman önce başlattığı prestij cadde çalışmalarını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Daire Başkanları ve muhtarlarla birlikte cadde üzerinde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Öztozlu, Son Sokak’a bir şehidimizin isminin verilerek bu güzel çalışmanın taçlandırılacağını müjdeledi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da yapılan çalışmalar için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, bir takım temaslarda bulunmak amacıyla ziyaret ettiği Turgutlu’da prestij cadde projesi kapsamında yenilenen Son Sokak ve Çamlıca Yolu’nda incelemelerde bulundu. İncelemelerde Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Turgutlu MHP İlçe Başkanı Halil Konuş, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Necati Abalı, Turgutlu Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Gürel, mahalle muhtarları ve teknik ekipler yer aldı.

Turgutlu’ya İki Cadde Kazandırıldı

Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Son Sokak’ta yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Topkaya, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde tüm ilçelerde prestij caddesi çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu’da Son Sokak ve Çamlıca Sokak’ta tamamladık ve ilçeye iki cadde kazandırmış olduk. Burası Turgutlu’nun en işlek caddelerinden. Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Hal Binasının bulunduğu bir cadde. Öncelikle burada çelik hasırlı beton döktük. Üzerine de Büyükşehir Belediyemizin Salihli’deki fabrikada ürettiği taşları kullandık. Ardından da yaklaşık 50 tane aydınlatma direğini dikerek güzel bir prestij caddesi haline getirdik. Turgutlu’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çetin Akın, Başkan Ergün’e Teşekkür Etti

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’nun en işlek caddelerinden bir tanesi olan Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesinin yükünü taşıdığı Subaşı Mahallesi Son Sokaktayız. Bu yolumuz bildiğiniz gibi yaklaşık 2 buçuk ay önce çok kötü durumdaydı. Biz bu sorunumuzu Cengiz Ergün Başkanımıza anlattığımızda kayıtsız kalmadı, çok hızlı bir şekilde müdahale ederek yolumuzu şimdiki haline getirdi. Hem Son Sokak’ı hem de Çamlıca Yolu’muzu yeniledi ve prestij caddesi haline getirdi. Ben buradan Turgutlu halkı adına Cengiz Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu çalışmalarımızda siyaset gözetmeden halkımızın önceliğini düşünerek halkımıza hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Öztozlu, ‘Şehidimizin İsmini Burada Ölümsüzleştireceğiz’

Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Turgutlu’da önem arz eden bir cadde. Yapım aşamasında sürekli belirttiğimiz Son Sokak, yapılan bu kadar çalışmaların ardından bu prestij caddesi daha güzel bir ismi hak ediyor. Buraya Turgutlu’muz için anlamı olan bir şehidimizin ismi getirilerek, şehidimizin ismi ölümsüzleştirilecek. Güzel bir çalışma yaptığımız bu alanı güzel bir isimle taçlandıracağız” diye konuştu.

Geceleri Işıl Işıl Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu’da prestij cadde kapsamında yenilenen Son Sokak, modern aydınlatma unsurlarının kullanılmasıyla geceleri ışıl ışıl oldu ve oldukça güvenli bir hale geldi.



Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 6.06.2022 11:07:00 1131 0
Tarih: 06.06.2022 11:07 Güncelleme: 06.06.2022 11:07
Haberi Sesli Oku