MANİSA - Turgutlu Belediyesi, Ramazan Etkinlikleri kapsamında Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Direklerarası/2022" tiyatro oyunuyla eğlence dolu iki gün yaşattı. Alanları dolduran binlerce kişi Ramazan eğlencesini doyasıya yaşadı.

Turgutlu Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlediği tiyatro gösterisi seyircilerden tam not aldı. Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Direklerarası/2022" isimli güldürü oyunu iki gün boyunca seyirciyle buluştu. İlk gösterimin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı, ikinci gösterimin Seyirtepe Tesisleri Amfitiyatro'da gerçekleştiği tiyatro oyununa her yaştan Turgutlulu yoğun bir ilgi gösterdi. Cengiz Küçükayvaz’ın yanı sıra Züleyha Karyağdı, Kirkor Dinçkayıkçı, Ercüment Güvenç, Burcu Oktav, Giray Ayla ve Miraç Bayramoğlu gibi isimlerin yer aldığı "Direklerarası/2022" oyununda alanı dolduran binlerce izleyici kahkaha dolu anlar yaşadı.

Seyircilere pamuk şekeri ikramı

Turgutlu Belediyesi tarafından "Direklerarası/2022" oyununu izlemeye gelenlere pamuk şekeri ikram edildi.

Direklerarası/2022 tiyatro oyunuyla çok eğlenceli iki gün yaşandığını ifade eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, "Pandemi nedeniyle iki yıldır Ramazan ayında bir araya gelememiştik. Bu yıl eski Ramazan eğlencelerini yaşatmak istedik. Direklerarası/2022 tiyatro oyunuyla çok eğlenceli ve keyifli iki akşam yaşadık. Bu güzel oyunu hazırlayan ve sahneleyen değerli Ankara Ekin Tiyatrosu oyuncularımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.



TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 17.04.2022 15:08:00 3278 0

Tarih: 17.04.2022 15:08
Haberi Sesli Oku
16.04.2025 14:19:00