TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü kent genelinde eş zamanlı çalışmalarına devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hem merkez hem de kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler bu hafta ilk olarak Erbiller Sanayi Sitesinde çalışmalara başlarken Ergenekon ile Osmancık Mahalleri arasındaki ortak bağlantı yolunun asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Turgutlu Belediyesinin asfalt ekibi Ergenekon Mahallesi Sekip Seçkin ve Dr. Hüseyin Orhan Sokakta ise asfalt serim çalışmalarına gün boyu devam etti. Ekipler, Koşukırı Çarşısı, Osmancık ve Atatürk Mahalleleri ile birlikte Karadut, Nuri Bey, Arif Pektaş Sokakta alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yollara asfalt yama çalışmasıyla anında müdahalesini gerçekleştirdi.

Parke tamirat çalışmalarına da bir yandan devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Develi, Tunca, Başaran, Şehit Samet Yılmaz, Nilüfer, Mehteran, Aydemir, Büşra, Çiçek, İsmail Hakkı, Fırat, Özverili, Tunç, Bahar Kemalpaşa ve Tınaztepe Sokakta tamirat çalışmaları tamamlandı.

Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Turgutlu’nun çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Selvilitepe Mahallesi Armağan Sokakta ağaç dikimi ve çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Yapımında sona yaklaşılan Mustafa Kemal Mahallesi Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin bahçesinde ise peyzaj düzenleme ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kentimiz genelinde eş zamanlı çalışmalarını yürütüyor. Asfaltlama çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Hedeflediğimiz asfalt kilometresine ulaşmak için ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Belirlenen plan ve program dahilinde asfalt çalışmalarımız devam edecek. Kentimizi daha da güzelleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 21.10.2022 09:02:00 597 0

Tarih: 21.10.2022 09:02
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00