Turgutlu'da 12 sokakta yol çalışması yapılıyor
Turgutlu Belediyesi tarafından Selvilitepe Mahallesinde yol yenileme çalışmaları hızla sürüyor. Çalışmaların sona ermesiyle birlikte 12 sokakta toplam 8 bin 500 metrekare parke taşı döşenmiş olacak.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Selvilitepe Mahallesindeki ‘yol’ mesaisi devam ediyor. Hafta sonunda da çalışan ekipler; Barış Manço, Kumsal, Tomruk, İpek, Palamut, Kayalı, Filiz ve Elmas Sokakta yol kaldırma işlemini tamamladı. Bir yandan da parke döşemesinin yapıldığı söz konusu yenileme çalışması doğrultusunda Özselvili Sokakta parke döşemesi tamamlandı. Barış Manço Sokakta ise bordür taşı döşemesine başlandı.
Selvilitepe Mahallesinde, altyapı çalışmalarının sona ermesinin ardından 12 sokakta eş zamanlı olarak başlayan yol yenileme çalışmaları kapsamında toplamda 8 bin 500 metrekare parke, 3 bin metre bordür taşı döşenecek. Kaldırımlara ise 350 metreküp beton uygulaması yapılacak.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kıran, "Selvilitepe Mahallemizde yolların hızlı ve kapsamlı bir şekilde yenilenmesi adına hizmetlerimizi mesai saati gözetmeksizin gerçekleştiriyoruz. Mahalle sakinlerimizin yaşadıkları sorunları bir an önce çözmek ve yaşadıkları mağduriyeti etkin bir şekilde sona erdirmek için çalışmalar hazırladığımız plan ve programa uygun şekilde ilerliyor. Hemşehrilerimiz bu sürecin sonunda yeni, güvenli ve konforlu yolları kavuşmuş olacak" diye konuştu.



Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 15.04.2025 11:34:00 832 0
Tarih: 15.04.2025 11:34 Güncelleme: 15.04.2025 11:34
Haberi Sesli Oku