Anahtar Kelimeler: Turgutlu Huzur Güven Uygulaması

SARUHANLI - Turgutlu İlçesinde yapılan ‘Huzur ve Güven Uygulaması’nda kesinleşmiş hapis cezası ve araması bulunan 13 şahıs gözaltına alınırken, yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah da ele geçirildi.

02-03-04 Haziran 2020 tarihleri arasında Emniyet ekipleri tarafından 356 personel ile Turgutlu İlçesinde yapılan uygulamalarda; 2562 şahsın GBT sorgusu yapılmış, 928 umuma açık işyeri, park ve araç kontrol edilmiş, 62  sürücüye 145.897 TL cezai işlem uygulanırken 10 motosiklet de trafikten men edilmiştir.

Uygulamalarda, Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 6 Kişi Yakalandı

Emniyet ekiplerince yapılan ‘Huzur ve Güven Uygulaması’nda, 10 yıl ve üzeri ile 7 ay aralığında değişen kesinleşmiş hapis cezası olan 6, çeşitli evraklardan araması bulunan 7 olmak üzere toplam 13 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Emniyet ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda, 3 Gr bonzai, 1 adet pompalı tüfek ve 6 adet dolu kartuş, 2 adet ruhsatsız silah ve 60 adet fişek, 1 adet kurusıkı silah da ele geçirildi.

 Uygulamalarda ayrıca 1 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden, 2 işyerine kapanış saatine uymamaktan işlem yapılırken maske takılması zorunlu alanda maske takmayan 18 kişiye ve kapasitesinin %50 si oranında yolcu taşıma kuralını ihlal eden  1 kişiye Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına muhalefet etmekten 7.448 TL cezai işlem uygulanmıştır.

 



Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

Manisa FK düşme potasına girdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 5.06.2020 10:08:00 990 0
Tarih: 05.06.2020 10:08 Güncelleme: 05.06.2020 10:08
Haberi Sesli Oku