Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9054,23%0,58
  • DOLAR

    34,28% 0,50
  • EURO

    37,20% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2979,28% 0,86
  • Ç. ALTIN

    4907,79% 0,00

Turgutlu Belediyespor’da Maç Heyecanı Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda Yaşanacak

Turgutlu Belediyespor’da Maç Heyecanı Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda Yaşanacak

Turgutlu Belediyespor’da Maç Heyecanı Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda Yaşanacak

Turgutlu Belediyespor’da Maç Heyecanı Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda Yaşanacak

Turgutlu Belediyespor kadın voleybol ve basketbol takımları bu haftaki rakiplerine karşı ev sahibi olma avantajı ile sahaya çıkıyor. Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, 20 Ekim Pazar günü saat 14.00’de Koçarlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ise aynı gün 20 Ekim Pazar günü saat 18.00’de Fenerbahçe Gelişim’i konuk edecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak maçlara girişler ücretsiz olacak.

Kadın Voleybol Takımı galibiyet peşinde

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi 4. hafta maçına ev sahibi olarak çıkıyor. Kırmızı siyahlıların bu haftaki rakibi Koçarlı Belediyespor olacak. Başantrenör Erdal Kurç yönetiminde Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, karşılaşmasına galibiyet parolasıyla çıkıyor. Mücadele, 20 Ekim Pazar günü saat 14.00’de Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak. Maça girişler ücretsiz olacak.

Kadın Basketbol Takımı galibiyete odaklandı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadelesini sürdüren Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, bu haftaki maçını kendi sahasında oynayacak. TKBL’de 6. hafta karşılaşmasına çıkacak olan Manisa’nın tek temsilcisinin rakibi ligde 13. sırada bulunan Fenerbahçe Gelişim olacak. Başantrenör İstemihan Örücü yönetiminde maç öncesi hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlılar, rakibini yenerek galibiyet serisine bir yenisini eklemeyi hedefliyor.

Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor – Fenerbahçe Gelişim mücadelesi 20 Ekim Pazar günü saat 18.00’de Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak. Maça giriş ise ücretsiz olacak.

Bu haftayı galibiyetle kapatmak ve çifte heyecan yaşamak istiyoruz”

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kadın voleybol ve basketbol takımlarımız bu haftaki maçlarında ev sahibi olarak sahaya çıkacak. Taraftarlarımızın da desteğiyle ev sahibi olmanın avantajını kullanarak bu haftayı galibiyetle kapatmak ve çifte heyecan yaşamak istiyoruz. Takımlarımıza mücadelelerinde başarılar diliyor, tüm hemşehrilerimizi Turgutlu’muzu gururla temsil eden takımlarımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor