TURGUTLU - Turgutlu Belediyespor U-18 Genç Kızlar Basketbol Takımı, Manisa Mahalli Ligi’ni namağlup lider olarak tamamlayarak Manisa Şampiyonu oldu. Takım, elde ettiği bu başarıyla Bölge Şampiyonasında Manisa’yı temsil etme hakkını kazandı.

Turgutlu Belediyespor U-18 Genç Kızlar Basketbol Takımı, Manisa Mahalli Ligi’ne namağlup lider olarak adını yazdırdı. Ligdeki tüm müsabakaları kazanarak rakiplerine geçit vermeyen U-18 Genç Kızlar Basketbol Takımı, elde ettiği bu başarıyla sezon başından beri hedeflediği şampiyonluğa da ulaşmış oldu. Turgutlu Belediyesporlu genç basketbolcular, Manisa Şampiyonu olarak Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından şubat ayı içerisinde düzenlenmesi planlanan Bölge Şampiyonası’nda Manisa’yı temsil eden takım olacak.

İlk hedefimiz şampiyon olmaktı; bunu gerçekleştirdik”

Manisa Mahalli Ligi’nin namağlup şampiyonu U-18 Genç Kızlar Basketbol Takımı’nı tebrik eden Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “U-18 Genç Kızlar Basketbol Takımımız, yoğun bir maç programının ardından ligi yenilgisiz tamamlayarak bizlere çok büyük bir mutluluk ve gurur yaşattılar. İlk hedefimiz ligin şampiyonu olmaktı; bunu gerçekleştirdik. Manisa’yı temsil edecek tek basketbol takımı olarak Bölge Şampiyonası’nda da aynı başarıyı göstereceğimize inanıyorum. Turgutlu Belediyespor olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde kentimizi temsil eden kadın basketbol takımımıza altyapıdan daha fazla destek vermeyi ve A Milli Takımımıza yeni oyuncular kazandırmayı hedefliyoruz. Bunun için de geleceğin yıldız sporcularını yetiştiriyoruz. Namağlup şampiyon olarak bu gururu yaşatan U-18 Genç Kızlar Basketbol Takımı oyuncularımızı ve altyapı koordinatörümüzü ve U-18 Genç Kızlar Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhan Önk’ü ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, Bölge Şampiyonası mücadelesinde kendilerine şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Turgutlu Belediyespor U-18 Genç Kızlar Basketbol Takımı Başantrenörü ve altyapı koordinatörü Ceyhan Önk, “Manisa Mahalli Ligi’nin namağlup şampiyonu olduk. Bölge Şampiyonası için hazırlıklarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Bölge Şampiyonası’nda da iyi mücadele ederek güzel sonuçlar almayı umuyoruz. Her zaman takımımızın yanında olan Turgutlu Belediye Başkanımız Çetin Akın, Belediyespor Başkanımız Fırat Honaz ve yönetim kuruluna desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 21.12.2022 09:01:00 690 0

Tarih: 21.12.2022 09:01
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00