TURGUTLU - Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Antalya Güneşi ile oynadığı maçı 76-62 kazanarak rakibini 14 sayı farkla mağlup etmeyi başardı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 25. hafta karşılaşmalarında Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Antalya Güneşi’ni konuk etti. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı maç boyunca üstünlüğünü korudu. İlk yarıyı 13 sayı üstünlükle tamamlayan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı rakibi Antalya Güneşi’ni 76-62 yenmeyi başardı. Halime Vural 17 sayı, 6 ribaund ve 6 asistle maçın en skorer ismi oldu. Ashley Nneka Ezeh 15 sayı 8 ribaund 3 asist, Şule Aktaş 14 sayı 3 ribaund 5 asist, Gamze Sena Dülegöz ise 9 sayı 4 ribaund 3 asist ile takıma galibiyet getiren isimler oldu.

Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcısı Fırat Honaz maçı tribünden takip etti

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının Antalya Güneşi karşısındaki mücadelesini Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ile birlikte tribünden takip ederek takımı yalnız bırakmadı.

Antalya Güneşi karşısında elde edilen galibiyetin play off hedefi için önemli olduğunu belirten Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Rakibimiz Antalya Güneşi ile güzel bir maç oynadık. Maçın ilk dakikalarından itibaren kurmuş olduğumuz üstünlük sonucunda 14 sayı farkla rakibimizi yenmeyi başardık. Play off yolunda emin adımlarla ilerlediğimiz bu süreçte elde ettiğimiz galibiyet oldukça önemli oldu. Desteklerinden dolayı Başkanımız Çetin Akın ve Başkan Yardımcımız Fırat Honaz başta olmak üzere sahada tüm gücü ve enerjisiyle mücadele eden oyuncularımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz ise, “Öncelikle oynadıkları başarılı oyun sonucunda maçı kazanan teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ederim. Heyecanlı ve seyir keyfi yüksek bir maç izledik. Aldığımız her galibiyetle play off hedefimize daha da yaklaşıyoruz. Takımımıza oynayacakları müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.



Usulsüz rapor iddiası ile eski başhekim gözaltına alındı

Mahallenin kabusu olan avukat 40 araca zarar verdi

Uyuşturucu operasyonu

5 gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Berk, ölü bulundu

Gülşah Durbay Yoğun Bakıma Alındı

Saruhanlı Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

SARUHANLI’DA VEFAT…

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Eski arkadaşların alkolü mekandaki kavgası cinayetle sonuçlandı: 1 ölü

Evin bahçesinde ölü halde bulundu

Traktöre çarpmamak için manevra yaptı, devrilen kamyonette yaralandı

Genç kızın hayatını kaybettiği evde siyanür tespit edildi

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kanalizasyonda cenin bulundu

Devrilen traktörün altında kalan kadın yaralandı

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

BYD'ye tahsis edilen fabrika sahasında yeller esiyor

Geleceğin tapu teknikerlerine Kaymakam Dalak’tan mesleki rehberlik

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 16.03.2022 14:34:00 828 0
Tarih: 16.03.2022 14:34 Güncelleme: 16.03.2022 14:34
Haberi Sesli Oku