SARUHANLI - Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı İstanbul Caferağa Spor Salonunda oynanan müsabakada rakibi İstanbul Panterleri’ni 88-49 yenerek 3’te 3 yaptı, grubunda namağlup liderliğe yükseldi.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı kazanmaya devam ediyor. Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunda yer alan ve oynadığı ilk iki maçtan galibiyet ile ayrılan Turgutlu Belediyespor İstanbul Caferağa Spor Salonunda İstanbul Panterleri ile karşı karşıya geldi. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Turgutlu Belediyesi müsabakayı 88-49 gibi farklı bir skorla kazanarak oynadığı 3 maçı da kazanmış oldu. Bu sonuçla Turgutlu Belediyespor grubunda liderliğe yükseldi.

Turgutlu Belediyespor’da tüm oyuncular skora katkı verirken Büşra 16, Özge ve Fatma Nur 13’er, Zeynep ise 9 sayı ile farklı sonuçta baş rol oynadılar.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediyespor Başantrenörü Serdar Babacan: “Genç ve sert bir takımla oynadık. Oyuncularımı mücadelesi ve farklı galibiyet için kutluyorum. Maç eksiği olan oyuncularımızı oynattık, genç oyuncularımıza süre verdik bu açıdan bizim için oldukça faydalı bir maç oldu. Bizi burada yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcımız Fırat Honaz’a teşekkür ediyorum.”dedi.

Maçı tribünden takip eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz: “Oyuncularımızı güzel oyun ve galibiyet için kutluyorum. Kazanarak devam etmek önemliydi. Grubumuzu lider olarak tamamlamak için önemli bir adım daha attık. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum.”şeklinde konuştu.



Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Bosch Car Service BK Karaoğlu: Güvenli Sürüşün ve Kaliteli Hizmetin Adresi

Başkan Cıllı, Başkan Durbay'ı Misafir Etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 24.04.2021 09:15:00 1134 0
Tarih: 24.04.2021 09:15 Güncelleme: 24.04.2021 09:15
Haberi Sesli Oku