SARUHANLI - Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Kadınlar 2. Ligi öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Belediyespor Kadın Voleybol Takımının yeni transferi Sude Özel oldu.

Turgutlu Belediye ve Belediyespor Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz ve Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser’in katılımıyla gerçekleşen imza töreninde Sude Özel, yeni sezonda Turgutlu Belediyespor formasını giyeceği sözleşmeyi imzaladı.

Voleybol hayatına Orhangazi Yıldız Spor Kulübü’nde başlayan ve orta oyuncu pozisyonunda oynayan Sude Özel, İnegöl Çarşı Spor Kulübü’nde altyapı ve 2. Lig takımlarında oynadı. İzmir Forza Spor Kulübü’nde 2019-2020 sezonunda Genç Takım kadrosunda yer alan sporcu, 2020 – 2021 sezonunda ise İnegöl Orhaniyespor Kulübü ile 2. Ligde forma giydi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Tarihinde ilk kez Turgutlu’muzu 2. Ligde temsil edecek Kadın Voleybol Takımımız için transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sude Özel de 2. Lig tecrübesi olan, genç ve başarılı bir sporcumuz. Kadın Voleybol Takımımızın hem kadının gücünü en iyi şekilde göstereceğine hem de sahada Turgutlu’muz için en güzel şekilde mücadele edeceğine inanıyoruz. Her zaman takımımızın ve kadın sporcularımızın yanındayız” dedi.

Sude Özel ise, “Profesyonel anlamda kısa sürede önemli başarılara imza atan, kadın sporculara gösterdiği değer ve destekle kadın sporcular olarak bizleri daha da mutlu eden Turgutlu Belediyespor oluşumunun bir parçası olduğum için çok mutluyum. Edindiğim bütün bilgi ve deneyimleri takımımızla paylaşacak ve Kadın Voleybol Takımımızın adını liglerde en iyi şekilde duyurmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Başkanımız Çetin Akın, Başkan Yardımcımız Fırat Honaz ve antrenörlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 13.07.2021 11:36:00 946 0
Tarih: 13.07.2021 11:36 Güncelleme: 13.07.2021 11:36
Haberi Sesli Oku