Turgutlu Belediyespor Filedeki Başarısını Koruyor: 3-0

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı rakibi Yunusemre Belediyespor’u 3-0 yendi. Kırmızı siyahlılar sezon başından beri oynadığı tüm karşılaşmalardan galip gelerek 3’te 3 yapmayı başardı.

TVF Kadınlar 2.Ligi’nde mücadelesini sürdüren Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, sezonun 3’üncü maçında Yunusemre Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan maçta, Turgutlu’nun filedeki temsilcisi, rakibini 25-17, 25-23, 25-13 set sonuçlarıyla 3-0 mağlup etmeyi başardı. Sezona iyi bir başlangıç yapan Turgutlu Belediyespor ekibi 14 takımdan oluşan 6. Grupta 4’üncü sırada yer alıyor.

Dördüncü maç deplasmanda

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, dördüncü maçında Efor Gençlik Spor Kulübü’nün sahasına konuk olacak. Kırmızı siyahlıların deplasman mücadelesi 18 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Urla 12 Eylül Spor Salonu’nda yaşanacak.

Başkan Çetin Akın ve Belediyespor yönetiminden takıma destek

Turgutlu Belediyespor - Yunusemre Belediyespor arasında yaşanan mücadeleyi; Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Evren Erbaş Ser, Turgutlu Belediyespor Asbaşkanı ve Belediye Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sorumlusu Emrah Kanık tribünden takip ederek oyuncuları ve teknik ekibi yalnız bırakmadı. Maçın sonunda Başkan Çetin Akın ve Belediyespor yönetimi oyuncuları ve teknik ekibi başarılarından dolayı tebrik etti.

“Çok iyi başlangıç yaptık, bu ivmeyi devam ettirmek istiyoruz”

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Yunusemre Belediyespor Takımına oynadığımız maçı da 3-0 gibi net bir skorla kazanarak sezondaki 3’üncü galibiyetimize imza attık. Çok iyi bir başlangıç yaptık ve bu ivmeyi devam ettirmek istiyoruz. Önümüzde cumartesi günü oynayacağımız deplasman mücadelesi var. Bu maçı da kazanarak hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış olacağız” şeklinde konuştu.

“Takımımız galibiyet serisini korumaya devam ediyor”

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kadın voleybol takımımız galibiyet serisini korumaya devam ediyor. Sahada güzel, keyifli bir maç izledik ve sonucunda da kazandık. Kadın voleybol takımımızı tebrik ediyor, cumartesi günü Efor Gençlik Spor Takımına karşı gösterecekleri mücadelede başarılar diliyorum” dedi.



Manisa TSO’dan Gülşah Durbay anısına lokma hayrı

Gediz Kavşağında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

SARUHANLI'DA AVCILIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDİ

Eşini öldürüp, Ağrı'da yakalanan Saruhanlılı şüpheli tutuklandı

Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi

Yapay zekayla kandırdıkları adamı 98 bin TL dolandırdılar

TIR’ın altında kalan sürücü ağır yaralandı

Evinde sobadan çıkan yangında öldü

Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti

Vefat ve Başsağlığı!

Kahvehanedeki kavgada bıçaklanan genç adam öldü

Sıra dışı düğün: Gelin ve damat cam vitrinde

Eşinin boğazını keserek öldüren koca, yeniden serbest bırakıldı

Çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

Minibüste çıkan yangın, park halindeki 5 motosiklete sıçradı

Filede Kazanan Turgutlu Belediyespor Oldu

Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı: 1 yaralı

Servis otobüsü alev alev yandı

Demirci’de Kaymakamlık Kupası heyecanı başladı

Yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi

Saruhanlılı Çocuklara Hareket Ve Antrenman Eğitimi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 17.10.2025 11:06:00 1136 0
Tarih: 17.10.2025 11:06 Güncelleme: 17.10.2025 11:10
Haberi Sesli Oku