Turgutlu Belediyesinin pilates kursu kadınların ilgi odağı oldu
Turgutlu Belediyesinin kadınlar için açtığı pilates kursu büyük ilgi görüyor.
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sağlıklı yaşam ve spor bilincini artırmak amacıyla düzenlediği pilates dersleriyle Turgutlulu kadınlara keyifli bir deneyim sunuyor. Eğitimler; esneklik, duruş estetiği ve kas kuvvetini geliştirmeye yönelik çeşitli egzersizlerle zenginleştiriliyor. Pilates eğitmeni Büşra Çeçen tarafından Atatürk Kültür Merkezinde verilen eğitimler, kursiyerlerin fiziksel ve zihinsel sağlığını destekleyecek şekilde tasarlanıyor. Eğitimlerde top, minder, çember, lastik ve ağırlık gibi çeşitli spor ekipmanları kullanılarak farklı egzersizler yapılıyor. Haftanın 2 günü, 2 grup ve 8 kişilik sınıflar halinde, günde 1 saat gerçekleşen eğitimler sayesinde, Turgutlulu kadınlar sporla iç içe, sağlıklı bir hayatın kapısını aralıyor.
Kurslara kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak isteyen katılımcılar Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası 7. katında yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne gelebilir veya 0236 313 21 22 numaralı telefonu arayabilirler.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kurslarımıza gösterilen yoğun ilgi bizi çok mutlu ediyor ve yeni projeler için motive ediyor. Sağlıklı bir toplum için sporu herkesin hayatının bir parçası haline getirmek istiyoruz. Bu nedenle, elimizden geldiği ölçüde bu gibi spor kurslarımızı vatandaşlarımızla buluşturmayı sürdüreceğiz” dedi.



İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

Manisa Şampiyonu Öğrencilerden İlçe Millî Eğitim Müdürü Aguş’a Ziyaret

İSHAKÇELEBİ’YE YAKIŞIR YENİLİK: ÜZÜM DÜĞÜN SALONU VE KAPALI PAZARYERİ YENİLENDİ

Saruhanlı’nın Gururu: Özel Sporculardan Madalya Yağmuru

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Değişim Devam Ediyor

Manisa-Saruhanlı Yolunda Yeni Sabit Radar Sistemleri Devreye Girdi

Saruhanlı’daki Dev Soygun Çözüldü Fabrika Çetesi Hapiste

Saruhanlı’da Vefat…

53 yaşındaki şahıs intihar etti

Şüpheli Ölüm: 33 Yaşındaki Mehmet Ali Aslan Hayatını Kaybetti

SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

Kaymakam Acar Taşçı Ailesi ile İftar Sofrasında Buluştu

Kemiklidere’de Yağış Mağduriyetine Büyükşehir Desteği

Saruhanlı Ülkü Ocakları İftar Programına Yoğun Katılım

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 26.12.2024 16:54:00 1475 0
Tarih: 26.12.2024 16:54 Güncelleme: 26.12.2024 16:54
Haberi Sesli Oku