Turgutlu Belediyesi Minik Kızlar Hentbol Takımı Şampiyonada

Turgutlu Belediyesi Minik Kızlar Hentbol Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Hentbol Federasyonu ve Alanya Belediyesi iş birliği ile düzenlenen 28. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası Minikler Türkiye Şampiyonası’na katıldı.

Turgutlu Belediyesi Minik Kızlar Hentbol Takımı, 28. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Turgutlu’yu temsil ediyor. Alanya’da 12-16 Haziran tarihleri arasında oynanan şampiyona karşılaşmalarında ilk maçını Amasya ile oynayan Turgutlu Belediyesi Minik Kızlar Hentbol Takımı rakibini 20-8 mağlup etmeyi başardı. Gruptaki ikinci maçında Ankara AS Takımı ile mücadele eden kırmızı siyahlılar, bu maçı da 25-3 kazandı. Turgutlu Belediyesi Minik Kızlar Hentbol Takımı, son maçını Tunceli Gençlik ile oynayacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Minik Kızlar Hentbol Takımımız Alanya’da düzenlenen şampiyonada kentimizi en güzel şekilde temsil ediyor. Takımımız gruptaki iki maçını da kazanarak başarısını ortaya koymuş oldu. Sporcularımızın ve teknik ekibimizin başarılarının artarak devam etmesini ve güzel bir sonuçla şampiyonayı tamamlamalarını diliyorum” dedi.



Ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi

Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Gece Yarısı Sokağa Atılan Aileye Manisa Büyükşehir Belediyesi Sahip Çıktı!

Disiplin Kurulu Mütevellispor - Lalelispor maçına ilişkin kararını açıkladı

Araç yüklü tırda yangın: Araçlar kullanılamaz hale geldi

Salihli'de takla atan otomobil alev aldı: Sürücü yara almadan kurtuldu

Açık Ceza İnfaz Kurumunda skandal ölüm iddiası

Muğla'daki uçak kazasından kurtulmuştu, Hırvatistan’da şehit oldu

Köpekleri tüfekle vuran şahıs tutuklandı

Mantar toplamaya giden ve kayıp ihbarı yapılan yaşlı adam sağ bulundu

32 milyarlık kripto para operasyonu

Saruhanlı'da vefat...

Cezaevinden izinli çıktı, silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşini ve iki kızını katleden polis memuruyla ilgili yeni detay: Diyarbakır'dayken...

MANİSA DOSTLAR MECLİSİ’NİN BU HAFTAKİ KONUĞU BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY OLDU

Sarıgöl'de üzüm fiyatları dibe vurdu

Alaşehir'de ilk kez 'Cennet Hurması Festivali' düzenlenecek

Muazzez Abacı'nın mal varlığı belli oldu

Doğduğu topraklarda 35 yıldır kimliksiz ve vatansız yaşıyor

Henüz 17 yaşında ama 95 yıl hapisle aranıyordu

Kamyonete arkadan çarpan otomobil hurda yığınına döndü: 1 ölü, 2 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 14.06.2023 08:51:00 3426 0
Tarih: 14.06.2023 08:51 Güncelleme: 14.06.2023 08:51
Haberi Sesli Oku