TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı rakibi Botaş Gelişim ile oynadığı karşılaşmayı 58-69 kazandı. Kadın Basketbol takımı böylece deplasmanda üst üste ikinci galibiyetini almış oldu.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) ikinci yarısının ilk maçında Botaş Gelişim ile karşı karşıya geldi. Ankara Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 58-69 kazandı. Turgutlu Belediyespor ekibi deplasmanda üst üste oynadığı son iki maçın galibi olurken aynı zamanda 2022 yılını da galibiyetle kapatmayı başardı.

Botaş Gelişim karşısında oynanan karşılaşmada 29 sayı, 11 ribaund ile takıma en çok sayı kazandıran oyuncu Tearra Ra Shawn Banks olurken, Şule Aktaş 15 sayı 3 ribaund, Fatma Nur İçaçan 8 sayı, 8 ribaund, Dilek Topdemir 7 sayı, 11 asist, 3 ribaund, Binnur Gülcan Aydoğmuş 6 sayı, 4 ribaund ile takımın diğer skorer isimleri oldular.

Kadın Basketbol Takımının kazandığı bu maçın güzel bir yılbaşı hediyesi olduğunu belirten Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Botaş Gelişim Takımına karşı aldığımız bu galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Bu maçla son iki deplasman mücadelesinde kazanan taraf olurken hem ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yaptık hem de 2022 yılını galibiyetle noktaladık. Bizlere yeni yıl hediyesini en güzel şekilde veren oyuncularımızı ve teknik ekibimizi gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.



Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 31.12.2022 14:02:00 1253 0
Tarih: 31.12.2022 14:02 Güncelleme: 31.12.2022 14:02
Haberi Sesli Oku