SARUHANLI - Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunda mücadele eden Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı oynadığı 8 maçı da kazanarak grubunu lider bitirdi. 6’lı final grubuna kalan Turgutlu Belediyesi 6 takım arasından üst lig biletini alacak 2 takımdan bir tanesi olmak için mücadele edecek.

Sezon öncesi bir üst lig hedefiyle yola çıkan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı C grubunda oynadığı tüm maçları kazanarak grubunu namağlup lider bitirdi. Son maçına Cumartesi Günü Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda İstanbul Basketbol Feneri karşısında çıkan Turgutlu Belediyesi salondan 77-48 galip ayrıldı. Turgutlu Belediyesinde Kaptan Özge Bilgin 19 sayı 13 ribaund ile double double yaparken Fatma Nur Şimşek 13 sayı 8 asist, Sıla ve Nazlıcan 11’er sayı, Şevval Oyan ise 10 sayı, 6 ribaund, 6 asist ve 7 top kapma ile oynadı.

Turgutlu Belediyesi bu galibiyet ile grubunu namağlup lider olarak tamamlamayı başardı. Final grubunda yer alacak 6 takımdan ikisi bir üst lige yükselecek. Turgutlu Belediyesi çalışmalarına ara vermeden başladı. Final grubuyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmazken 7-12 Haziran tarihlerinde Bolu’da yapılacağı tahmin ediliyor. Rize ve Tarsus Belediyeleri, Turgutlu Belediyesi ile birlikte final grubuna katılması kesinleşen takımlar oldu. Diğer 3 takım ise oynanacak play off maçlarından sonra belirlenecek. Grubunu lider olarak bitiren Tarsus, Rize ve Turgutlu Belediyesi şampiyonluğun da favorisi konumundalar.

Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Turgutlu Belediyesi Baş Antrenörü Serdar Babacan: “Grubumuzu hedeflediğimiz gibi mağlubiyet almadan lider olarak bitirdik. Artık final grubundaki maçlarımız için hazırlıklarımıza başlayacağız. Final gurubunda her maçımız zorlu geçecek. Bunun farkında olarak gerekli tüm çalışmaları yapacağız. Bir üst lige yükselen iki takımdan birisi olmak istiyoruz. Gerek oyuncu kalitesi olarak gerekse oynadığımız oyunla bunu hakkettiğimizi düşünüyorum. İnşallah bir hastalık ya da sakatlık sorunu yaşamazsak bunu da başaracak güçteyiz. Bizleri her zaman destekleyen Başkanımız Çetin Akın’a ve Başkan Yardımcımız Fırat Honaz’a kupayı getirerek teşekkür etmek istiyoruz.”dedi.

Fırat Honaz: “İnanıyoruz ve başaracağız.”

Maçı tribünden takip eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz: “Gruplar belli olduğunda hedefimiz bu grubu namağlup lider bitirmekti. Bunu başardığımız için mutluyuz. Artık gözümüzü final grubuna çevirdik. Oradan da şampiyon olarak dönmek istiyoruz. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Final grubunda da şimdiden başarılar diliyorum. İnanıyoruz ve başaracağız.”dedi



Park halindeki araca bakan ekipler sağ koltukta vahşetle karşılaştı

Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu

Yapay zeka, tam 1,5 milyon lirasından etti

Feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Tefecilik operasyonunda 3 tutuklama

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp yaşlı adamdan acı haber geldi

Suriye'nin Hama ilinde 5 kişi bir evde ölü bulundu

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

Çöp poşetinde cesedi bulunan Sümeyye'nin eşi, katille dakikalarca sohbet etmiş

Saruhanlı'da vefat...

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal’dan Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Saruhanlı Elektrik Kesintisi

NURLUPINARSPOR'DAN GÜLŞAH DURBAY'A VEFA

Taekwondoda Saruhanlı'nın Gurur Kaynağı "Furkan Samet Kaplan"

Demşrci'de feci kaza… İki otomobil çarpıştı, 3 kişi hayatını kaybetti

2 Çocuk Annesi Kadın Altın Bilezikleri İçin Hayattan Koparıldı

Uçuruma yuvarlanan otomobilden yaralı kurtulan genç kız hayatını kaybetti

Dünya genelinde her üç dakikada, bir kadına yeni meme kanseri tanısı

Hırsızlar, girdikleri evin sahibini bıçaklayarak öldürdü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 18.05.2021 10:12:00 1292 0
Tarih: 18.05.2021 10:12 Güncelleme: 18.05.2021 10:12
Haberi Sesli Oku