TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2022 yılında kentin dört bir yanında Turgutlu halkına 325 bin metrekare yeni modern yol kazandırdı.

Kent genelinde cadde ve sokaklarını iyileştirmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2022 yılında 115 bin metrekare parke çalışması, ova yolları başta olmak üzere yaklaşık 115 kilometreye denk gelen 210 bin metrekare asfalt serim ve asfalt yama işlemi gerçekleştirildi. Öncelikli olarak vatandaşlardan gelen talepleri yerine getiren ekipler, yapılan plan ve program dahilinde merkez ve kırsal bölge ayrımı yapmadan ihtiyaç duyulan tüm sokakların çehresini değiştirdi. Kırsal mahallelerde yer alan köy kahvehaneleri, kiraz alım yerleri, kent genelindeki okullar ve camiler başta olmak üzere 94 noktada tadilat ve yenileme çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler ayrıca 51 noktada yol tesviye çalışmalarını yaptı.

Kangren haline gelen yollar çözüme kavuşturuldu

Çamlıca Yolu, Gıda Çarşısı, Turgutlar Yolu başta olmak üzere uzun yıllardır kangren haline gelen ve araç ile yaya ulaşımını zorlaştıran yolları yenileyen ekipler, yıl boyunca vatandaşlardan tam not almayı başardı.

2022 yılında hayata geçirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile 2022 yılını aktif bir şekilde geçirdik. Turgutlu halkına yeni ve modern yollar kazandırdık. Bu çalışmalarımızı yaparken merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadık. Önceliğimiz her zaman vatandaşımızın derdine çözüm üretmek oldu. Hep birlikte Turgutlu’muz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ekip arkadaşlarıma 2022 yılında göstermiş oldukları özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 6.12.2022 07:55:00 632 0

Tarih: 06.12.2022 07:55
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00