TURGUTLU - Turgutlu’da elektrik kontağından çıkan yangın sonucu hasar gören ailenin evi, Turgutlu Belediyesinin desteği ile yenileniyor.

Turgutluluların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya devam eden Turgutlu Belediyesi, bir aileye daha yardım elini uzattı. Atatürk Mahallesi Kurultay Sokakta bulunan evlerinde çıkan yangında perişan olan İn ailesinin yaraları Turgutlu Belediyesi tarafından sarılıyor. Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini yangın yerine yönlendiren Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yanan evin temizlenmesi ve onarılması talimatı verdi. Ekipler, yangının ardından tahribatın kalıntılarını temizleyerek aileye temizlik yardımında bulundu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Temizlik İşleri ile Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, yangın nedeniyle zarar gören ailemizin evinde temizlik, bakım ve onarım çalışması yaparak yangında meydana gelen kalıntıları ortadan kaldırıyor. Turgutlu Belediyesi olarak her hemşehrimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ailemize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.



Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 22.07.2022 08:16:00 1201 0
Tarih: 22.07.2022 08:16 Güncelleme: 22.07.2022 08:16
Haberi Sesli Oku