SARUHANLI - Turgutlu Belediyesi yapılması planlanan spor, sosyal ve kültürel tüm faaliyetleri ileri bir tarihe erteledi. Ayrıca Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Kurs Merkezi ile Atatürk Kültür Merkezindeki eğitimlere iki hafta süreyle ara verildi. 

Turgutlu Belediyesi corona virüsüne karşı alınacak önlemler kapsamında yapmayı planladığı etkinlikleri ileri bir tarihe erteledi. 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle planlanan tiyatro ve gösteriler iptal edildi. 5 Nisan’da yapılması planlanan Cirit festivali de ileri bir tarihe ertelendi. Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Kurs Merkezi (TURBEM) ile Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezindeki eğitimlere iki hafta süreyle ara verildi. 

Zabıta Ekiplerinden Fiyatlara İnceleme

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde gıda, kolonya, temizlik malzemeleri ve alkol fiyatlarına yönelik inceleme başlattı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ekipler tarafından çalışmalar aralıksız devam edecek.



Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 14.03.2020 11:06:00 933 0
Tarih: 14.03.2020 11:06 Güncelleme: 14.03.2020 11:06
Haberi Sesli Oku