Son Dakika

TURGUTLU - Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklara rağmen çalışmalarını aksatmayan Turgutlu Belediyesi ekipleri, ilçedeki ihtiyaçları gidermek için gece gündüz demeden mesai yapıyor.

“Daha yaşanılabilir bir Turgutlu için” var gücüyle çalışan Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını hem merkezde hem de kırsalda sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Sanayi Sitesi 4. Kısımda 5 bin m’lik bordür döşemesine devam ediliyor. Yol yenileme çalışmalarını da bir yandan sürdüren ekipler, Akçapınar Mahallesi ile birlikte Semerkant, Önder, Irmak, Akça, Toplar, Akça, Tezcan, Çankaya, Egem, Bayındır, Aran, Gülşen, Kırlangıç, Söğüt, Beceren, Irmak ve Uğur Sokakta parke tamiratlarını tamamladı. Ekipler, ayrıca Yedek 5 mevkisinde asfalt yama çalışmasını gerçekleştirdi.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan,”Vatandaşlarımızın yol sorunları başta olmak üzere tüm sorunlarını ortadan kaldıracak çalışmalarımızı aksatmadan hayata geçiriyoruz. Turgutlu’muzu daha güzel bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm mesai arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ederim ” dedi.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 18.06.2022 07:28:00 675 0

Tarih: 18.06.2022 07:28

Haberi Sesli Oku