MANİSA - Turgutlu Belediyesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Turgutlar Yolu’nda bordür ve parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 3500 m2’lik alanı vatandaşların hizmetine sundu. Aşağı Bozkır Mahallesinde ise parke döşeme çalışmaları yürütülüyor. Şehitler Yolu ile birlikte Özyiğit, Sevgi, Gürleyen, Alparslan, Sart, Aydoğdu, Karadeniz, Ezgi, Hüdavendigar, Ertuğrul, Büşra, Özenç ve Dikişyurdu Sokaklarında parke tamirat çalışmaları tamamlandı. Kırsal mahalleleri kapsayan arazi yollarını düzenleme işlemlerinde Kuşlar, Karaköy, Kabaçınar, Ören, Yunusdere ve Hacıisalar Mahallerinde çalışmalar gerçekleştirildi. Kayrak Mahallesinde yer alan kiraz alım yerine mutfak yapımı, Musalaryeniköy Mahallesinde ise yeni muhtarlık binası için inşa çalışmaları devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Turgutlu’nun çehresini her geçen gün değiştirmeye devam ediyor. Şehri peyzaj anlamında daha modern bir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, Turgutlu Belediyesi şantiyesinde üretilen mevsimlik çiçeklerin dikim çalışmalarına başladı. Ekipler bir yandan da bakım çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütüyor. Hacıisalar Mahallesinde yer alan Millet Camisinin boyama çalışmaları ve Üzümcüler Çarşısı’na çim ara ekim çalışmaları gerçekleştirildi.

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi veren Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Ekiplerimiz mübarek Ramazan Bayramı öncesinde kentimizin farklı noktalarında çalışmalarına devam ediyor. Yaz kış, gece gündüz demeden Turgutlu’muz için canla başla çalışıyoruz. Tüm mesai arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ederim” dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 1.05.2022 06:11:00 992 0
Tarih: 01.05.2022 06:11 Güncelleme: 01.05.2022 06:11
Haberi Sesli Oku