Turgutlu Belediyesi Atatürk Mahallesi'nde kapsamlı yol çalışmasına başladı
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesinde kapsamlı bir yol yenileme çalışmasına başladı. Mahallenin çehresini değiştirecek bu önemli üstyapı yatırımı, iki etap halinde planlandı.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesinde kapsamlı bir yol yenileme çalışmasına başladı. Mahallenin yıllardır süregelen yol sorununu çözmek amacıyla başlatılan çalışma iki etap halinde yürütülüyor. Çalışmaların ilk etabında, zamanla deformasyona uğramış, vatandaşların günlük yaşamını zorlaştıran Avar, Nakış, Olcay, Baraj, İrem ve Kılıç Geçidi Sokaklarındaki mevcut yollar tamamen kaldırıldı. Yerine modern görünümlü parkeler döşenecek. İkinci etapta ise Şanlı, Can, Şamil, Alban, Emre, Nadi, Turgut Reis, Şehit Sezai Zorlubaş, Katip, Ercan ve Levent Sokakta aynı şekilde yol kaldırma ve hazırlık işlemleri gerçekleştirilecek. Çalışmalar tamamlandığında Atatürk Mahallesi, düzenli ve konforlu yollarıyla yepyeni bir görünüme kavuşacak.
Atatürk Mahallesinde, başlayan yol yenileme çalışmaları kapsamında toplamda 30 bin 575 metrekare parke, 8 bin 630 metre bordür taşı döşenecek. Kaldırımlara ise 10 bin 338 metreküp beton uygulaması yapılacak.

"Turgutlu'nun her mahallesine eşit hizmet anlayışıyla yaklaşıyoruz"
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Hemşehrilerimizin daha güvenli, konforlu ve modern yollar kullanması için ekiplerimiz sahada yoğun bir mesai harcıyor. Turgutlu'nun her mahallesine eşit hizmet anlayışıyla yaklaşıyor, ihtiyaç duyulan her noktaya dokunmaya devam ediyoruz. Atatürk Mahallesinin yıllardır süregelen yol sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Bu çalışmaların sonunda sokaklarımız daha düzenli, mahallemiz daha güzel olacak. Söz verdiğimiz gibi mahallemize yakışan bir hizmet olacak. Tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum" dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Hasta Memnuniyeti En Büyük Motivasyon Kaynağı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’ne Yeni Dahiliye Uzmanı: Uzm. Dr. Okan Özak Göreve Başladı

17 yaşındaki lise öğrencisi motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Uzm. Dr. Seher İdil Hastanemizde Göreve Başladı

Manisa'da Tartışma Cinayetle Bitti! Şüpheli Kaçarken Yakalandı

Miniklerden Doğaya Anlamlı Dokunuş: “Toprağın Diriliş Hikâyesi” Hayat Buluyor

Marmara Gölü yıllar sonra yeniden göçmen kuşları ağırlıyor

Saruhanlı Belediyesi’nden Annelere Anlamlı Destek

Paşaköy’de Av Köpekleri Yarışması Coşkusu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 26.04.2025 09:20:00 0
Tarih: 26.04.2025 09:20 Güncelleme: 26.04.2025 09:20
Haberi Sesli Oku