SARUHANLI - Turgutlu Belediyesi, Türkiye’de bir ilk olan soğuk asfalt yama aracını satın aldı. Soğuk asfalt yama aracıyla çalışmaların ilki Koşukırı Mevkisinde, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Evren Erbaş Ser’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Kentin tüm noktalarında yaşanan yol sorununu en hızlı ve etkili bir şekilde çözmek için birbiri ardına yatırımlarını gerçekleştiren Turgutlu Belediyesi, araçlarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de bir ilk olan soğuk asfalt yama aracı, Turgutlu Belediyesinin satın aldığı yeni araçlardan biri oldu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser, Fen İşleri Müdürü İbrahim Tunçkol ve Zabıta Müdürü Hasan Kızıl ile birlikte Koşukırı Mevkisinde başlayan asfalt yama çalışmalarının ilkini gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında Başkan Çetin Akın da asfalt yaması yaptı.

Türkiye’de bir ilki daha Turgutlu’muza kazandırdık”

Hem soğuk asfalt yama aracını tanıtan hem de çalışmaları yakından takip eden Başkan Çetin Akın, bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Çetin Akın konuyla ilgili şu açıklamada bulundu.

“Asfalt şantiyemizi kurmamızın ardından ova yollarımızda çalışmalarımıza başlamıştık. Ova yollarımızda şu anda hedeflediğimiz 50 km’ye ulaşmış durumdayız. Hemşehrilerimize bir başka söz daha vererek Türkiye’de bir ilk olan soğuk asfalt yama aracını alacağız demiştik ve bu sözümüzü de tuttuk. Bugün Turgutlu’muza daha kaliteli hizmet verebilmek için araç kampımızı geliştiriyoruz. İşlerimizi çok hızlı yapabilecek olduğumuz soğuk asfalt yama aracını Fen İşleri Şantiyemize kazandırdık. Çalışmalarımız ve yeni aracımız Turgutlu’muza hayırlı olsun.”



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

Gebze'de 6 katlı bina çöktü! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Polisten 750 metre kaçtı, 40 yıl hapisle aranan firari çıktı

Silahlı saldırının faili tutuklandı

Pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 21 gündür haber alınamıyor

Korkunç kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Kendisine silah doğrultan adamın üzerine yürüyüp bıçakla öldürdü

Manisa’da 5 yıldır firari olan şahıs yakalandı

Motosiklet kazası: 1 ağır yaralı

Taksi şoförünün darbedildiği anlar kamerada

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 16.09.2021 08:49:00 666 0
Tarih: 16.09.2021 08:49 Güncelleme: 16.09.2021 08:49
Haberi Sesli Oku