SARUHNALI - Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, haftaya yoğun kar yağışının görüldüğü kırsal mahalleleri ziyaret ederek başladı.

Geçtiğimiz hafta boyunca kırsal mahalleleri adım adım ziyaret eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, haftanın ilk gününde de kırsal mahalle ziyaretlerine devam etti. Yoğun kar yağışından etkilenen Baktırlı, Sivrice, Çıkrıkçı, Ayvacık, Hacıisalar, Kuşlar, Karaköy ve Kabaçınar Mahallelerine giden Başkan Çetin Akın, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çetin Akın ziyaretleri sırasında bölgede yaşayan vatandaşların kar yağışı başta olmak üzere soğuk hava koşulları nedeniyle oluşan ihtiyaç, talep ve sorunları hakkında görüşmelerini de gerçekleştirdi.

Başkan Çetin Akın’ın kırsal mahalle ziyaretlerine Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ve Fen İşleri Müdürü İbrahim Tunçkol da katıldı. Başkan Çetin Akın üç günde 17 kırsal mahalleyi ziyaret etmiş oldu.

“Tüm imkanlarımız ile halkımızın yanındayız”

Kırsal mahalle ziyaretleri hakkında açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, “Hafta sonunda meydana gelen yoğun kar yağışından etkilenen mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle ve muhtarlarımızla bir araya geldik. Halkımızın yoğun kar yağışı ve soğuk hava koşulları nedeniyle ortaya çıkan ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinledik, çözüm yollarımızı konuştuk. Tüm imkanlarımız ile daima halkımızın yanındayız” dedi.



S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 25.01.2022 09:30:00 1054 0
Tarih: 25.01.2022 09:30 Güncelleme: 25.01.2022 09:30
Haberi Sesli Oku