SPOR - Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutluspor’u kamp yaptığı Kartepe tesislerinde ziyaret etti. 

TFF 3.lig 2.grup temsilcisi Turgutluspor kamp çalışmalarını Kartepe sürdürürken kampı Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kulüp Başkanı Hüseyin Güleç ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Turgutluspor için önemli açıklamalarda bulunan Çetin Akın:" Şampiyonluk istiyoruz" dedi.

Tesislerin bakımını yaptıklarını ifade eden Çetin Akın: "Turgutlu'da her şey güzel olacak demiştik ve bu slogan ile yola çıkmıştık. Artık sloganımız değişti artık Turgutlu'da her şey muhteşem olacak. Elimizden gelen her şeyi ortaya koyuyoruz. Biliyorsunuz Turgutluspor tesisleri bakımsız kalmıştı, öncelikle bunları rayına koyduk. Yıllarca el değmemiş bir tesisimiz vardı ve bu eksikleri giderdik"

Turgutluspor'un Turgutlu'nun en önemli markası olduğunu dile getiren Çetin Akın: "Bir başarı istiyorsak bunun bir takım oyunu olduğunu bilmemiz lazım. Biz nasıl Turgutluspor'a sahip çıkıyorsak, buradan iş adamlarımıza, taraftarlarımıza ve derneklerimize sesleniyorum, biz nasıl sahip çıkıyorsak onlarında bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz"

Her fırsatta iddialı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Çetin Akın: "İyi bir teknik heyeti takımın başına getirdik, iyi bir takım kurduk. Biz de kampı ziyaret ederek onlara güç verdik, onları desteklediğimizi gösterdik. Kulüp başkanımızla birlikte iyi bir oluşum elde ettik ve artık hedefimizi yukarılara taşıdık. Şampiyonluk istiyoruz, bu süreci doğru sonlandıracağız. Turgutlu halkının uzun yıllar sonrasında bize siyaseten verdiği desteğin karşılığını her kademede vermek için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.



Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Domates kurutma alanlarında görsel şölen

Manisalı kuyumcuların yeni başkanı Ödevli oldu

Bekçilerin dikkati çalıntı motosikleti yakalattı

Eski MKE Başkanı tutuklandı: 'Suç örgütü üyeliği' suçlaması ile gözaltına alınmıştı

Gece eve giren hırsız kadını bıçakladı! Çocukların çığlığı ile son buldu

Başkan Dutlulu: "5 bin tane gencimize, üniversite öğrencimize aylık 1000 TL olmak üzere burs başlayacak"

Başkan Balaban, CHP milletvekillerini ağırladı

Dünya, çömleğin kalbi Menemen'de buluşuyor

Otomobil takla attı: 2 kişi yaralandı

Polisi darbeden saldırgan tutuklandı

Salihlili judocu Zeynep Sağır, Türkiye üçüncüsü oldu

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Salihli Belediyespor’da 5 imza birden

Manisa FK, milli araya moralli girmek istiyor

MANİSA’NIN EN ZENGİN VE EN FAKİR İLÇELERİ BELLİ OLDU

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 2.08.2019 18:02:00 644 0

Tarih: 02.08.2019 18:02 Güncelleme: 02.08.2019 18:02
Haberi Sesli Oku
27.08.2025 16:00:00