TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) hafta sonu yürüyüş rotasını Beşpınar- Ayvacık Köyü-Sülüklü Göl’de gerçekleştirdi. TURBELDAK ekibinin neşe içerisinde tamamladığı yürüyüş etkinliği Anneler Günü’ne ithaf edildi.

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) geçtiğimiz pazar günü Beşpınar- Ayvacık Köyü-Sülüklü Göl parkurunda yürüyüş etkinliğini düzenledi. Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Haydar Atilla sevk ve idaresinde gerçekleşen yürüyüş, sabahın erken saatlerinde Beşpınar Köyü’nden başladı. Spil Dağının kendine özgü endemik dokusu içinde patikalardan hafif tırmanışın yapıldığı, yaklaşık 9 km süren yürüyüş, Ayvacık Köyü’nden devam ederek Sülüklü Göl’ün eşsiz manzarası eşliğinde sona erdi. Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Haydar Atilla yürüyüş sırasında kısa bir konuşma yaparak Anneler Günü olması dolayısıyla söz konusu bu yürüyüşün tüm annelere adandığını belirterek tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutladı.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK ekibimiz bu hafta da eşsiz doğa güzellikleri eşliğinde yürüyüşünü gerçekleştirdi. Her yaştan doğaseverimizin neşeleriyle daha da keyifli hale gelen yürüyüşümüz, Anneler Günü ile de birleşince özel ve kutsal bir gün oldu. TURBELDAK olarak melek annelerin bu güzel gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Daha özgür, daha mutlu, daha güzelliklerle dolu günlerde buluşmak dileğimizi yeniliyoruz” şeklinde konuştu.



Çınarobaspor hükmen galip: 0-3

Akhisar'daki zincirleme kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Saruhanlı'da trafik kazası: 2 'si çocuk 4 kişi yaralı

Saruhanlı'da feci ölüm...

Akhisar'da zincirleme kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Manisa FK - Adana Demirspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 – Adana Demirspor: 0

Turgutlu’daki Kış Konseri’nde Salon Doldu Taştı, Başkanlar Yere Oturdu

Yunusemre'de kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

İl Müdürü Yunus Öztürk’ten milli güreşçiye tebrik

Saruhanlı'da vefat...

Manisa’da 112 litre sahte içki ele geçirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde fizik tedavi hizmeti başladı

5. KEMALPAŞA DAMLACIK DEVE GÜREŞLERİ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 12.05.2022 09:34:00 910 0
Tarih: 12.05.2022 09:34 Güncelleme: 12.05.2022 09:34
Haberi Sesli Oku