SARUHANLI/DİLEK - Şırnak´ın Cizre ilçesinde PKK´lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Erdoğan Kaya´nın acılı ailesine Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan taziye ziyaretinde bulundu.

 

Önceki gün düzenlenen askeri törenle toprağa verilen Uzman Çavuş Erdoğan Kaya´nın memleketi Saruhanlı´nın Dilek Mahallesine gelen Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan önce Şehit babası Tuncay Kaya´nın evine gelerek burada Baba Tuncay Kaya ve şehidin kardeşleri Tayfun Kaya ile Tuncer Kaya´yı başsağlığı dileyerek dua etti. Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan burada yaptığı konuşmada: ?Bazı insanlar 80- 90 yaşına kadar yaşıyor ama ?Allah´ım benim canımı al´ diyorlar. Eziyet çekiyor fakat öldürmeyen Allah öldürmüyor. Alnında ne yazıyorsa o. Alında ne yazıyorsa ona inanmamız lazım. Birde ölümün böyle bir güzelliği var. O bölgede 7-8 yıl görev yaptım. Bu arkadaşlarımız da o bölgede görev yaptı. Bu mücadelede kimimiz Gazi oldu. Kimimiz Şehit oldu. Kime nasip olacağını Şehadet şerbetinin inanın bilmiyoruz. Dolayısıyla bunu böyle düşünmek lazım. Bu bir nebze kalbinizi ferahlatacağını düşünüyorum. Bütün duygularımı içten samimi olarak düşünüyorum.? Diyerek şehit ailesine tesellide bulundu. Vatan Sağ olsun, geride iki oğlum daha var gerekirse vatan için onları da gönderirim diyen Şehit Babası Tuncay Kaya´da,  Tuğgeneral Arslan ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür ettiğini söyledi.   

Daha sonra Şehidin Anneannesi Zeynep Güçlüer ile birlikte yaşayan Anne Fatma Güçlüer´in evine giderek onları da başsağlığı dileyen Tuğgeneral Arslan buradan çıkarak Şehidin kayınpederinin evinde bulunan şehidin eşi Meliha Kaya ve Kayınpederi Hamza Yaşar Yalıver ile Kayınvalidesi Ümmü Yalıver´i evlerinde ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulunarak kendilerine teselli etti. Tuğgeneral Arslan´ın eve girişiyle Şehit Erdoğan Kaya´nın eşi Meliha Kaya uzun süre gözyaşı döktü. 



Saruhanlı’da Vefat…

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Ankara’da Mesir Macunu kardı

ÜNİDES gençliğin üretim gücüne güç katıyor

Dünyaca ünlü Manisa Çekirdeksiz Sultaniye Üzümü AB tesciline gün sayıyor

İmzalanan protokolle kanserde toplumsal bilinç artırılacak

Saruhanlı’da 42 Mahalle “Kırsal Mahalle” Statüsüne Alındı

Spil Dağı Milli Parkı’na Türkiye’de ilk "Kıl Çadır Gençlik Kamp Merkezi"

Baba dehşeti: İki çocuğunu öldürüp intihar etti

Tıra arkadan çarpan otomobil, hurda yığınına döndü: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Sadettin Saran gözaltına alındı!

Kadın hırsız, 28 yıl hapisle aranıyordu, polis kıskıvrak yakaladı

Öğrenciler birbirine girdi: Sokak boks ringine döndü

Saruhanlı’da Vefat…

Belediyeden her gün 193 Vatandaşa Sıcak Yemek Gidiyor

Yeni yılın üzümleri depodan değil bağdan

Manisa’da aile yapısının güçlendirilmesi için toplantı yapıldı

Manisa'da bağımlılıkla mücadelede kararlılık vurgusu

Elvan Özerdim davasında savcılık mütalaası açıklandı

Kendisi ayrı, çekirdeği ayrı şifa kaynağı

Süratli otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 21.12.2015 21:11:24 0
Tarih: 21.12.2015 21:11 Güncelleme: 21.12.2015 21:11
Haberi Sesli Oku