MANİSA Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, kadrosunu pasör Tuğçe Atıcı ile güçlendirdi.  Geçtiğimiz sezon Bayanlar 1. Ligi takımlarından Çanakkale Belediyesi forması giyen Tuğçe Atıcı, seyir zevki veren ve kaliteli bir takımda oynamaktan mutluluk duyacağını söyledi. Atıcı, şampiyonluk hedefine işaret etti.

Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor, kadrosuna yaptığı takviyeleri sürdürdü. Yeşil beyazlı temsilcimiz, kadrosuna pasör Tuğçe Atıcı´yı da dahil etti. Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlenen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da katıldı. Çalışkan, tecrübeli bir oyuncuyu daha kadrolarına kattıklarını ve Tuğçe´nin oynadığı oyunla takıma katkıda bulunacağını söyledi.

Seyir Zevki Yüksek Bir Oyun Oynayacağız

Tuğçe Atıcı da yeni takımına imza atmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Atıcı, sezon sonunu şampiyonlukla taçlandıracaklarını söyledi. Tuğçe Atıcı, İller Bankası, Konya Ereğli, İdman Ocağı, Lokomotif Bakü, geçen sene de Çanakkale Belediyesi formalarını giymişti.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 15.11.2016 12:06:29 515 0

Tarih: 15.11.2016 12:06
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00