ASAYİŞ - Bursa´da komşusunun evindeki tüfekle oynarken kendini vuran 8 yaşındaki Yusuf İpekler hastanedeki yaşam savaşına yenik düştü. 8 Yaşındaki Yusuf´tan geriye babası için Babalar Günü´nde yaptığı video kaldı.

Tüfekle kendini vuran küçük Yusuf, kurtarılamadı - Tıkla İzle

Edinilen bilgiye göre, olay Hamidiye Mahallesi TOKİ konutlarında meydana geldi. 8 yaşındaki Yusuf, annesi Nevin İ. fabrikada çalıştığı için kendisine bakıcılık yapan yan apartmandaki teyzesi Sevdiye G.´nin evine gitti. Yusuf, evde bulunan havalı tüfeği oynamak için aldı. Tüfeğin ateş almasıyla küçük Yusuf sağ kaşının üzerinden ağır yaralandı. Yaralı çocuk Karacabey Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Yusuf, yapılan müdahalenin ardından durumu ağır olduğu için çocuk hava ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi´ne sevk edildi.
İki gün yoğun bakımda yatan Yusuf dün gece yaşam savaşına yenik düştü. Yusuf´un ölüm haberi yakınları gözyaşlarına boğulurken, cenazesinin bugün öğle namazının ardından Kestel İlçesi´nde toprağa verileceği öğrenildi.

GERİYE BABALAR GÜNÜ VİDEOSU KALDI
Sevenlerini ölümüyle üzüntüye boğan 8 yaşındaki Yusuf İpekler´den geriye babası için Babalar Günü´nde yaptığı video kaldı. Babasını çok sevdiğini fotoğraflarla anlatmaya çalışan Yusuf´un fon müziğinde ´Bana bir masal anlat baba´ çalması ise dikkatlerden kaçmadı.



S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 29.10.2015 09:56:04 726 0
Tarih: 29.10.2015 09:56 Güncelleme: 29.10.2015 09:56
Haberi Sesli Oku