MEDYA - Kanun Hükmünde Karname ile ihraç edilenler arasında TRT spikerleri Ayşen Yılmaz ve Muhammet Taha Can da bulunuyor. Muhammet Taha Can için 2008´de kurumda çalışmaya başladığında aldığı görevlendirmeler nedeniyle ´şanslı spiker´ denilmişti.

15 Temmuz´da düzenlenen darbe girişiminin ardından ilan edilen olağanüstü hâl (OHAL) kapsamında yayımlana 677 ve 678 sayılı iki yeni kanun hükmünde kararnameyle TRT´den 45 kişi ihraç edildi. İhraç edilen isimler arasında spikerler Ayşen Yılmaz, Muhammet Taha Can muhabirlerden Yavuz Şimşek, Selim Doğan, Mehmet Ceyhan, Celal Çeşitçioğu da bulunuyor.

´ŞANSLI´ DENİLİYORDU

TRT 2008 yılının sonunda yaptığı sınav sonucunda 23´ü asıl 7´si yedek olmak üzere 30 stajyer spiker almıştı. Muhammet Taha Can, 22 Ocak 2009 tarihinde TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanlığı´nda stajyer spiker olarak çalışmaya başladı. TRT´de göreve başladıktan 2 ay sonra 23 Mart 2009 tarihinden itibaren 15 gün süreyle Formula 1 yarışını izlemek üzere Avustralya ve Malezya´ya, 9 Nisan 2009 tarihinden itibaren de 14 gün süreyle Çin ve Bahreyn´e gönderildi. Bu yüzden o dönem Can´a ´şanslı spiker´ denilmişti.

 



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 22.11.2016 09:42:25 442 0

Tarih: 22.11.2016 09:42
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00