SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi ilçede olası kazaların önlenmesi amacıyla Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü motosiklet sürücülerine kask, traktör sürücülerine ise reflektör dağıtılması için protokol imzalandı.

Saruhanlı Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen protokole, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Barış Bora Şenyurt, Belediye Başkan Yardımcıları, Ercan Bilgiç ile Suat Dikbaş ve meclis üyeleri katıldı.

Saruhanlı Belediyesi tarafından satın alınan 100 adet kask ile 1000 adet reflektör motosiklet sürücüleri ile traktör sürücülerine dağıtılmak üzere İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Barış Bora Şenyurt´a imzalanan protokolde verildi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı burada yaptığı açıklamada, ?Saruhanlı Belediyesi olarak bugün yine bir projeyi hayata geçiriyoruz. Geçtiğimiz yıl yaz döneminde büyük bir kaza meydana gelmişti. Salihli ? Gölmarmara yolu üzerinde tarım işçilerini taşıyan bir araç maalesef kaza yaptı. Ve çok ciddi bir şekilde can kayıpları oldu. Daha sonra tarım bölgesinde yaşadığımız için traktörlerle tarlasına giden zeytinliğine, bağına giden vatandaşlarımız yol güvenliğini sağlaması açısından bizlerde Saruhanlı bölgesinde böyle bir projeye imza atmaya karar verdik. Ve çiftçilerimizin yolda güvenli bir şekilde gitmeleri, trafik güvenliğini sağlamak ve trafikte yolun görünürlüğünü tanımak için 1000 adet reflektör aldık. Bunları inşallah önümüzdeki süreç içerisinde Emniyet müdürlüğümüz ve jandarma komutanlığı aracılığı ile çiftçilerimize ulaştırmaya çalışacağız.? Dedi.

İlçede motosiklet kullanımının yaz aylarının gelmesiyle arttığını bu nedenle de meydana gelen motosiklet kazalarında vahim sonuçlar yaşandığını vurgu yapan Başkan Yaralı, şunları kaydetti; ?Belediye, Jandarma ve Polis olarak üçlü bir proje oluşturarak bu projeyi birlikte protokol ile imza altına aldık. Motosiklet sürücülerinin can güvenliğini sağlamak amacıyla belediye olarak kask temin ettik. Emniyet müdürlüğümüz aracılığıyla motosiklet sürücülerine ulaştıracağız. Traktör kullanıcılarımıza da satın aldığımız reflektörleri Jandarma Komutanlığımız aracılığı ile ulaştıracağız.?

Yaralı, ?Buradan vatandaşlarımıza trafikte özellikle dikkatli olmalarına, Sayın Başbakanımızın ulaştırma bakanlığı zamanında ?Yolların Kralı Olmaz, Yolların Kuralı olur.´ Sözünü hatırlatıyorum. İnşallah vatandaşlarımızda bu kurallara uyacaktır. En az şekilde kazalarda karşılaşacak şekilde bu projemizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.?  Şeklinde konuştu.



Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 15.06.2016 18:14:30 706 0

Tarih: 15.06.2016 18:14
Haberi Sesli Oku
12.05.2025 10:08:00