Tarih: 07.03.2017 19:45

Tosun Mermer´den Karaağaçlı Pomakspor´a Forma Desteği

Facebook Twitter Linked-in

Saruhanlı´da faaliyet sürdüren Tosun Mermer firmanın sahibi Ahmet Tosun tarafından Karaağaçlı Pomakspor Kulübüne forma desteği yaptı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Karaağaçlı Pomakspor Kulüp Başkanı Şaban Numas, ?İşadamı Ahmet Tosun bey bizleri unutmayarak kulübümüze on takım forma bağışladı. Spora verilen destek sayesinde gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak durmakta ve sosyal yönlerini geliştirmekteler. Bu nedenle işadamı Ahmet Tosun Bey´e teşekkür ediyor, bu duyarlılığın diğer işadamlarına da örnek olmasını diliyorum? dedi.


Küçük yaştan beri topa ve spora ilgisinin olduğunu belirten Ahmet Tosun ise, şunları kaydetti; ?Spor genç yaş gruplarında sorumluluk duygusunun yanı sıra, öfkeyi kontrol edebilme, saldırganlığı frenlemede sporun göz ardı edilemeyecek etkisi olduğu, ayrıca dikkat dağınıklığının önüne geçilmesine destek olur. Spor yapan çocuklar, enerjilerini sporla meşgul oldukları için boşa vakit geçirmezler. Yaşıtlarına göre daha az hastalıklara yakalanır ayrıca, daha çabuk iyileşir. Takım ruhuna sahip oldukları için de yalnızlık hissetmez ve kendilerini dinleyecek bol zamanları kalır. Gençliğin aşırı heyecanını spora aktarmak, olaylara yaklaşımlarda daha serinkanlı olmayı sağlar. Aynı zamanda gençler için çok gerekli olan kendine güven duygusu ve ifade yeteneği artar. Bu nedenle de spora ve sporcuya önemsiyoruz. Çevremizdeki amatör spor kulüplerine her zaman yardım elimizi uzatmaya hazırız.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —