Saruhanlı Toplum Sağlığı Merkezi ve Mütevelli Ortaokulu 18 ? 24 Mart ?Yaşlılar Haftası´ nedeniyle Mütevelli Mahallesi´nde yalnız yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret ederek yaşlılar haftasını kutladı.

Saruhanlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ?Temizliğe Davet Var? projesi kapsamında Mütevelli´de ikamet eden İpek Sezer´in evinde genel temizlik hizmeti sağlandı.

Karşısında öğrencileri ve Toplum Sağlığı Merkezi personellerini gören Yaşlı vatandaşlar mutlulukları da gözlerinden okundu.

Saruhanlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen Temizlik Projesi kapsamında temizlik personelleri tarafından evinde temizlik yapılan yalnız yaşayan 79 yaşında ki İpek Sezer, ?Allah hepsinden razı olsun, bizleri hatırlayıp ziyaretimiz geldiler. Geldiler evimi temizlediler, her yer tertemiz oldu.  Çocuklar kendi elleriyle ördükleri battaniyeleri getirmişler, onları karşımda görünce çok mutlu oldum. Yalnız yaşadığım ve yaşlı olduğum için evimde sürekli temizlik yapamıyordum sağ olsunlar evimin her yerini temizlediler. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Özellikle çocukların kendi elleriyle emek vererek ördükleri battaniyeyi bana getirmeleri beni çok mutlu etti, çok sağ olsunlar? dedi.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 23.03.2018 08:43:35 594 0

Tarih: 23.03.2018 08:43
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00