SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmeti veren otobüslerde 2020 yılında yapmış olduğu denetimlerine 2021 yılında da tüm hızıyla devam edecek. Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı Trafik Zabıta ekipleri ile Toplu Taşıma Kontrol Merkezi tarafından yapılan kontrollerde otobüslerin planlanan seferine çıkıp çıkmadığından, yolcu kapasitesine, maske ve sosyal mesafeden şoförlerin davranışlarına kadar denetimler geniş bir şekilde değerlendiriliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sınırları içerisinde toplu taşıma hizmeti veren otobüslerde 2020 yılında yapmış olduğunu denetimlerini 2021 yılında da sürdürüyor. Planlanan seferine çıkıp çıkmadığı, güzergahına uyup uymadığı, yolcu kapasitelerine, maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları, şoförlerin vatandaşlara karşı davranışları ve ilgili evraklara yönelik 2020 yılında yapılan denetimler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi’ne bağlı Trafik Zabıta ekipleri tarafından 2021 yılında da tüm hızıyla devam ediyor.

2020 Yılında 62 Bin 945 Adet Denetim Yapıldı

Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı Trafik Zabıta ekipleri ile Toplu Taşıma Kontrol Merkezi tarafından 2020 yılında yapılan kontrollerde;  Manisa Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde toplu taşıma hizmeti veren 802 adet özel kooperatif, 129 adet resmi olmak üzere toplam 931 adet otobüsün,  araç başına ortalama 67 defa olmak üzere toplam 62 bin 945 adet denetimi yapılmış,  yapılan bu denetimlerde eksikliği ve kural dışı hareketi görülen bin 309 adedine cezai işlem uygulanarak, uygunsuz davranışı tespit edilen, kötü davranış sergileyen (6) toplu taşıma şoförünün toplu taşıma şoför kartına el konularak şoförlükten men edildiği bilgisi verildi.



Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 18.01.2021 16:13:00 6145 0

Tarih: 18.01.2021 16:13
Haberi Sesli Oku
4.07.2025 10:15:00