Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Tirkeş´te Zeytin Katliamı

Tirkeş´te Zeytin Katliamı

Saruhanlı´nın bir tarlada 500 adet zeytin ağacı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi.

SARUHANLI/TİRKEŞ - Saruhanlı´nın bir tarlada 500 adet zeytin ağacı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi.
Edinilen bilgiye göre, Saruhanlı´nın Tirkeş Mahallesi Muhtarı Bilal Arslan´a ait tarladaki 500 adet trilya cinsi zeytin ağacı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesilerek katledildi.
Tirkeş Mahallesi Muhtarı Bilal Arslan Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, bu gün sabah kalktığında zeytinlerinin kesildiği ihbarını aldığını söyledi. Arslan, şöyle dedi; ?Sabah kalktığımda mahalle sakinlerinden bir komşum bağ budaması için tarlasına giderken benim tarlamdaki zeytin ağaçlarının kesildiğini gördüğünü söyledi. Ben de tarlama gidip baktığımda 500 ağaç ekili trilya cinsi üç yaşındaki zeytin ağaçlarımı gövdeleri toprağa yakın kısmından tamamının kesilerek yere serildiğini gördüm.?
-Gördüğümü inanamadım-
Muhtar Arslan, ?Üç yıldır gözüm gibi baktığım o zeytin ağaçlarımdan ne intikam aldılar bir türlü anlam veremiyorum. Benim kimseye bir zararım yok. Herkesin iyiliği için koşuyorum. Görünce gözlerime inanamadım. Doğadaki bu masum bitkinin size ne zararı vardı.? Dedi.
-Savcılığa Bilgi Verdi-
Tirkeş Mahallesi Muhtarı Arslan, olayın ardından Saruhanlı Cumhuriyet Savcılığına gelerek olayla ilgili bilgi verip araştırılmasını istediğini dile getirdi.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor