Anahtar Kelimeler: Tirkeş’ Sondaj Kuyusu Açıldı

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Tirkeş mahallesine kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlamak adına yeni bir sondaj kuyusu açtı. Eski muhtar Bilal Arslan, mahalleye 50 yıl yetecek bir kaynağa kavuştuklarını söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlama konusundaki çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı ilçesine bağlı Tirkeş mahallesine yeni bir sondaj kuyusu açıldı. Gerekli çalışmaların ardından sondajın kullanımına alınmasıyla birlikte mahalleliler kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşacak. Tirkeş mahallesi eski muhtarı Bilal Arslan, özellikle yaz aylarında yeraltı sularının daha derinlere çekilmesi sonucunda içme suyu sıkıntısı yaşanan mahalleye 50 yıl yetecek kadar su kaynağının sağlandığını söyledi.

“Tüm mahalleliler olarak Cengiz Başkan’a minnettarız”

Tirkeş mahalle muhtarının babası ve eski muhtarı olan Bilal Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahalle halkının selamlarını ileterek, “Cengiz Başkanımız bizim 50 yılımızı susuzluktan kurtardı. Bu su mahallemizin hattına bağlandıktan sonra en az 50 yıl su sıkıntısı çekmeyiz. Cengiz Başkanımıza oğlum Muhtar Hamza Arslan ve tüm mahalleliler olarak minnettarız. Çok teşekkür ediyoruz. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 28.06.2021 16:22:00 922 0

Tarih: 28.06.2021 16:22
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00