Anahtar Kelimeler: 0

Saruhanlı Belediyesinin Tesisleri

Gençlik Merkezi’ne Devredildi

 

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Meclisi, belediyeye ait sosyal aktivite merkezi, kültür merkezi, eski kapalı düğün salonu ve spor salonunun 3 yıl süreyle Gençlik Merkezi'ne tahsis edilmesi talebine oy birliğiyle onay verdi.

 

Saruhanlı Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’nın Başkanlığı’nda yapıldı.

 

Toplantıda, Zafer Kalkınma Ajansı'nın Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı'ndan faydalanmak için hazırlanan bir proje kapsamındaki yer tahsisi konusunu görüşüldü. 

 

Toplantıya meclis üyelerinin yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü İlhan Duran da katılarak, kurumlarına tahsis edilen tesislerde gençler için yapacakları faaliyetlere ilişkin meclise bilgi verdi.

 

Yapılan değerlendirmenin ardından meclis üyelerinin onayına sunulan, belediyeye ait tesislerin kullanım hakkının 3 yıl süreyle Gençlik Merkezi'ne devredilmesi konusu oy birliğiyle kabul edilerek, söz konusu protokol işlemi için Encümene yetki verildi.

 

Başkan Yaralı, yaptığı açıklamada Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gençlere yönelik bir proje hazırlığı içeresinde olduklarını belirtti.

 

Projenin önemli ayaklarından birinin Belediye meclisinde görüşülüp karara bağlandığını ifade eden Yaralı,

 

“Zafer Kalkınma Ajansı’na başvurabilmemiz için bu tahsis gerekliydi. Meclis üyelerimiz onay verdi. Projemiz kabul edilirse ilçenin gençleri için büyük yatırımlarımız olacak. Saruhanlı 3 yıl sonra sosyal, sportif, kültürel, sanat ve bilimsel alanlarda büyük ilerleme kaydedecek” dedi.

 

Muammer Kökcüoğlu



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
18.01.2013 17:31:56 654 0
Tarih: 18.01.2013 17:31 Güncelleme: 18.01.2013 17:31
Haberi Sesli Oku