Ankara`da ailesiyle problemleri olan bir kişi, babasının ve ağabeyinin evini kundakladı.

Babasının kendisini şikayet ettiğini öğrenen zanlı, daha sonra da gittiği karakolun önünde babasına ait ticari taksiyi ateşe verdi.

İddiaya göre, Mehmet Narlı (28), istediği maddi yardımı alamadığı babası ve ağabeyi ile tartıştı. Öfkeden gözü dönen Narlı, gece saatlerinde gittiği babası İsmail Narlı`nın Çankaya, Dikmen, 758 Sokak`taki evini kundakladı.

Zanlı, daha sonra da kavgalı olduğu ağabeyinin Keçiören, Esertepe Mahallesi, 302 Sokak`taki evine giderek burayı da ateşe verdi. Her iki yangın da itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

İsmail Narlı, şikâyette bulunmak için Dikmen Polis Merkezi`ne gitti. Babasının kendisini şikâyet ettiğini öğrenen Mehmet Narlı da bir bidon benzinle polis merkezinin önüne geldi ve burada babasına ait 06 T 5380 plakalı taksiyi ateşe verdi.

Araç, bir anda alev topuna dönerken, zanlı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Durumu hemen itfaiye ekiplerine bildiren polis, yangın tüpleriyle alevleri söndürmeye çalıştı. Alevlerin kendi araçlarına sıçramasından korkan vatandaşlar da yangın tüpleriyle yangına müdahale etmek istedi.

Polis, LPG`li olan aracın patlama ihtimaline karşı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırarak çevre güvenliğini aldı. Ticari taksinin sahibi İsmail Narlı ise aracının yanışını çaresiz gözlerle izledi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Olay yeri inceleme ekipleri, yakılan araç üzerinde incelemelerde bulundu. Araçta büyük çapta hasar meydana geldi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.



Çiftçimizin Yanındayız, Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz

SARUHANLI’DA ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE EYLEM PLANI TOPLANTISI YAPILDI

Saruhanlı’nın Gururu Yıldız Kızlar İl Şampiyonu Oldu

Aşırı sürat ölüm getirdi

Çınaroba Mahallesi’ne Hayırlı Olsun: Sosyal Tesislere Yemek Pişirme Alanı Kazandırılıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Kimse Yalnız Değil: Yaşlı ve Engelli Vatandaşlara Ulaşım Desteği Sürüyor

Saruhanlı’da Vefat…

CHP'li Belediye Başkan aday adayı evinde ölü bulundu

Saruhanlı’da Üreticilere Yönelik Bitki Koruma Ürünleri Eğitimi Düzenlendi

Elektrik direğine çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Manisalı Atletlerden Türkiye Üçüncülüğü

Saruhanlı’da Sigarayı Bırakma Günü İçin Farkındalık Standı Kuruldu

Üzüm Düğün Salonu Yenilendi, Hizmete Açıldı

Sobanın parlaması sonucu yaralanan çocuk kurtarılamadı

İki kız kardeşin hayatını kaybettiği kazada aranan şüpheli yakalandı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SESO'DA Gürcan Cengiz, başkan seçildi

Saruhanlı'da vefat...

Manisa Ticaret Borsası’ndan Saruhanlı İlçe Tarımına Ziyaret

Saruhanlı’nın Nüfusu 58 Bin 475 Oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 24.08.2013 11:24:14 702 0
Tarih: 24.08.2013 11:24 Güncelleme: 24.08.2013 11:24
Haberi Sesli Oku