EKONOMİ - Teleset Mobilya Florya şubesi hizmete girdi.
Mağazanın açılış törenine Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Teleset Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Yıldırım, Teleset Mobilya Florya Mağazası Genel Müdürü Hamza Şentürk, mağaza yetkilileri, mağaza çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışın ardından davetliler mağazayı gezerek, ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu. Teleset Mobilya Florya Mağazası Genel Müdürü Hamza Şentürk, konsept olarak Teleset ev mobilyasının yayılmaya başladığını ve özellikle depreme karşı panel gruplarının dayanıklı ve iyi bir konsept olduğunu belirterek, ?Bütün panel gruplarımız gardıroplarımız, kitaplıklarımız, kütüphanelerimiz bunların hepsi depreme karşı duvara bağlı modüllerden oluşmakta ve garantili ürünler. Deprem olduğu sırada bayağı dayanıklı ürünler. Dünya standartında çıkan ürünler? diye konuştu.
Kasım ayında CNR Fuar Merkezi´nde tesis olarak fuara katılacaklarını vurgulayan Şentürk, sözlerine şöyle devam etti: 
?Yeni modellerimiz şuan da hepsi hazır, fuarı bekliyor. Bayağı atılım yapan ve devamlı ödül alan bir firma. Ev mobilyası konseptinde bayileşme ağına giden ve çok talep gören bir firma. Bizde bu yüzden Teleset Florya´yı açtık ve bayağı olumlu talepler görüyoruz.?
Şentürk, yemek gruplarında ve koltuk gruplarında ödül almış ürünlerin olduğunu belirterek, ?Ürün kalitesi ergonometrik olarak, bir de yeni olarak uyku seti bölümünde de bir hamle yaptı. Yeni bir uyku seti bölümü de kuruldu. Bunda da bayağı bir talep görmeye başladı. Biz Teleset´in geleceğinden çok umutluyuz. Ürünlere talepler artıyor? dedi.
Son olarak Teleset Mobilya´nın spora verdiği desteği vurgulayan Şentürk, ?Teleset olarak Akhisar Belediyespor´a spor alanında destek veren bir firma. Teleset olarak Akhisarspor´a sponsorluk anlaşması yapıldı. Spora bayağı bir destek vermeye başladık? ifadelerini kullandı.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 24.09.2017 12:10:04 714 0

Tarih: 24.09.2017 12:10
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00