Tarih: 27.02.2013 17:26

Teknoloji ve Liderlik Formu

Facebook Twitter Linked-in

TEKNOLOJİ VE LİDERLİK FORMU

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde Okul Müdürleri ve Müdür Yardımcılarına yönelik “Fatih Projesi Teknoloji ve Liderlik Formu Kursu” düzenlendi.

 

Ticaret Meslek Lisesi’nde düzenlenen etkinlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce görevlendirilen Fatih Projesi eğitim görevlileri öğretmenlere bilgiler verdi. 3 gün süren seminerin sonunda, kursa katılan eğitimcilere katılım belgesi verildi.

 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Kadri Gülsoy, burada yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

 

“Forum süresince Fatih Projesinin tanıtımı, Milli Eğitim Bakanlığının Eğitim Bilişim Ağı’nın tanıtımı, EBA üzerinden eğitim içeriklerine ulaşım, Fatih Projesi kapsamında kurulacak donanımların kullanımı, etkileşimli tahta yazılımının kullanımı konularında bilgiler verildi.  Fatih Projesinin ruhu ve Eğitim Liderleri olarak bu projenin okullarda etkin kullanımı konusunda ve Etkileşimli tahta üzerinde örnek uygulamalar da yapıldı.

 

Kursta katılımcılara Bilişim Teknolojileri (BT) donanımını öğrenme ve öğretme sürecinde etkin kullanımı, Web 2.0 araçları, Wiki Blog ve Google dokümanlarının paylaşımı ile ilgili uygulamalı bilgiler aktarıldı.”

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —