İŞ DÜNYASI -  - MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Manisa’ya gelen Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu’nu ağırladı. 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, Manisa’ya gelen Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu ve beraberindeki heyeti Hacıoğlu Restoranda ağırladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin Ensar Vakfının özellikle geleceğimiz olan çocuklar için gerçekleştirdiği eğitim faaliyetlerinin takdire şayan olduğunu söyledi.
Başkan Tekin bilinçli bir neslin yetiştirilmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Bilinçli bir neslin de yetiştirilmesi gerekiyor. Ensar Vakfı’nın bu açıdan çalışmalarını gerçekten önemsiyoruz. Milli ve manevi değerleri yaşatma konusunda gerçekten çok ciddi çaba sarfediyorlar. Biz bu konuda MÜSİAD olarak Ensar Vakfını destekliyoruz. Zaten genel merkezlerimizde ciddi bir koordinasyon içerisinde. Bizler de Manisa Şubemizle, Şube Başkanımız Arif Çeler’le devamlı Manisa’da istişare halindeyiz ve birlikte hareket etmeye çalışıyoruz. Ensar Vakfımızın Şehzadeler Şehri olan Manisa’daki çalışmalarını destekliyoruz. Şuanda da ülkemizin önemli bir tarih, sanayi ve kültür şehri olan Manisa’mızın geçmişte olduğu gibi daha da etkin bir yere gelmesi için gayret içerisindeyiz. Manisa’mızda son yıllarda hamdolsun Ensar Vakfımız kuruldu, İlim Yayma Cemiyetimiz, MÜSİAD’ımız kuruldu. İnşallah Manisa’mızda bu derneklerimizin de birlikte hareket etmesiyle, ortak akıl oluşturulmasıyla Manisa’mızın daha önemli yerlere geleceğine ümit ediyorum” dedi.
Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu da kendilerini misafir eden MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin’e teşekkür ederek, Manisa’da olmaktan dolayı oldukça memnun olduğunu söyledi.



Saruhanlı'da vefat...

Muay-Thai İller Arası Turnuva Açılışı

Cinayet zanlısı mağarada yakalandı

Çorum’da milyonluk vurgun! Detaylar şok etti

Şüpheli ölüm! Genç kadın tatil cennetinde ölü bulundu

Doktor ile emekli öğretmenin mesai kavgası karakolda bitti

Cinsel saldırı suçundan aranan şüpheli yakalandı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

MASKİ’de öncelik iş sağlığı ve güvenliği

Başkan Balaban zabıtayı unutmadı

İşyerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Şampiyonlar Alaşehir'de alkışlarla karşılandı

Belirti vermeyen kanserden erken teşhis sayesinde kurtuldular

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Bıçaklı kavga cinayetle sonuçlandı!

Feci kazada iki araç hurdaya döndü! 3 kişi yaşamını yitirdi

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 21.11.2014 11:07:46 559 0

Tarih: 21.11.2014 11:07 Güncelleme: 21.11.2014 11:07
Haberi Sesli Oku
5.09.2025 19:11:00