Anahtar Kelimeler: TEHDİTLER BİZİ YILDIRMAZ

CHP´Lİ ÖZEL´DEN AKP´YE YANIT: ?TEHDİTLER BİZİ YILDIRAMAZ. DEMİRDEN KORKSAK TRENE BİNMEZDİK!? 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP´nin CHP Parti Meclisi Bildirisi hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin, ?CHP olarak önce şunu söyleyelim, demirden korksak trene binmeyiz. Cumhurbaşkanı´nın tehditleri, Başbakan´ın hakaretleri ve hedef göstermeleri bizi yıldıramaz. Bu bildirinin kaya gibi arkasındayız? dedi 

/// 

 

POLİTİKA - CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP´nin CHP Parti ?Meclisi (PM) bildirisiyle ilgili suç duyurusunda bulunulmasına ilişkin şu açıklamalarda bulundu; 

"Demirden korksak trene binmeyiz. CHP PM ?üyeleri, milletvekilleri ve tüm üyeleri olarak bildirinin kaya gibi arkasındayız. ?Ne söylediğimizi biliyoruz." dedi.??Özel, yaptığı açıklamada, son siyasi gelişmelerin ?ardından hafta sonu toplanan CHP Parti Meclisinin yayımladığı bildiride ?kullanılan ifadelerin yargıya taşınmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.?Bildirinin, olağanüstü gerçekleştirilen PM toplantısında yapılan ?görüşmelerin neticesinde PM üyeleri ve milletvekillerinin ortak görüşleriyle ?hazırlandığının altını çizen Özel, bu bildirinin yayımlanmasından sonra iktidar ?kanadından gelen tepkilerin bildirinin kendilerinde rahatsızlık yarattığını ?gösterdiğini belirtti. Özel; ?Bir partinin grup başkanvekilini ve eş başkanlarını içeri atan ve bunu savunabilen birilerinin bugünkü açıklamalarından aynı tehdidi bize yaptıklarını görüyoruz. Bu tehditler bizi yıldıramaz. Demirden korksak trene binmeyiz. Erdoğan´dan korkan Erdoğan´ın bugün yaşadığı duygu ve korkuların bin katını yaşasın. Bizim ne Erdoğan´dan ne bir başkasından korkumuz yok. CHP olarak doğru bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz. İstedikleri kadar tehdit etsinler. Hapisse hapis ama Erdoğan´ın yaratmaya çalıştığı korku ortamının bizi yıldırmasına ve sindirmesine izin vermeyeceğiz.? 

BİLDİRİNİN KAYA GİBİ ARKASINDAYIZ 

"CHP olarak öncelikle şunu söyleyelim; demirden korksak trene ?binmeyiz" ifadesini kullanan Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:? ?"Cumhurbaşkanının tehditleri, Başbakanın hakaretleri ve hedef ?göstermeleri bizi yıldıramaz.?Bugüne kadar IŞİD,?PKK?ya da FETÖ için geçmişte ?dönem dönem onların kendilerini geliştirmeleriyle ilgili imkan tanıyan bir ?iktidarın, onlara daha önce de yaptığımız suç duyurularında da olduğu gibi yardım ?ve yataklık ettiği bilgisini teyit eden ve bugün gelinen durumdan iktidar ?partisinin sorumluluğunun altını çizen iktidarı hukuka ve demokrasiye davet eden, ?yarattıkları ve içinde bulunduğumuz korku ve yıldırma ortamına teslim ?olmayacağımızı söyleyen bir bildiri yayımladık. CHP PM üyeleri, milletvekilleri ?ve tüm üyeleri olarak bildirinin kaya gibi arkasındayız. Ne söylediğimizi ?biliyoruz. Yaratılmaya çalışılan korku ortamı bizi yıldıramaz!" ?dedi. 

?SUÇ DUYURUSUNDAN BİR SUÇ DUYURUSU ÇIKAR 

?Bildiriyle ilgili suç duyurusunda bulunulduğuna işaret eden Özel; 

?Bu suç duyurusunu bağımsız bir yargı ele alırsa suç duyurusundan bir suç duyurusu çıkar ve o suç duyurusu yani savcı belki o suç duyurusuyla haberdar olduğu bildirimizi okuduğunda AKP´nin yöneticilerine, bakanlarına ve başbakanına ve dönemin başbakanına işlem yapmak zorunda kalabilir. Bu suç duyurusu için şunu söylemek lazım. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.? diye konuştu.



Jandarmadan kaçak kazı yapan 10 kişiye suçüstü

Tedavi gören polis memuru hayatını kaybetti

Okul alışverişinde çocuk sağlığına dikkat

İntihar gibi ölüm! Dalgınlığı hayatına mâl oldu

Çaltepe’de Kaynak Suyu Gölete Dönüştü!

Başkan Cıllı, Çarşı Esnaflarıyla Kahvaltıda Buluştu

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Şüpheli ölüm: Bahçe katında ceset bulundu

15 yaşındaki çocuk başından vurulmuş halde bulundu

Saruhanlı Belediyespor Muaythai'de madalyalara ambargo koydu

Alaşehir'i duvar resimleriyle anlattı

Mütevellispor'da Rıdvan Türküler dönemi

3 gündür devam eden yangının şiddeti havadan görüntülendi

Av sezonu başladı, İzmir Balık Hali bereketle doldu

Uzman çavuşun otobüs geç geldi diye silah çektiği anlar kamerada

Zafer Bayramı coşkusu futbol turnuvasıyla taçlandı

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 9.11.2016 11:53:34 604 0

Tarih: 09.11.2016 11:53 Güncelleme: 09.11.2016 11:53
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri
1.09.2025 18:18:00