TURGUTLU - Turgutlu Belediyesinin Mustafa Kemal Mahallesine kazandıracağı Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi projesinin yapımı hızla sürüyor. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da çalışmalarla ilgili incelemelerini gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi tarafından 2020 yılında Mustafa Kemal Mahallesinde kamulaştırılan 2052 m2 alan üzerine inşa edilen Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kaba inşaatın tamamlandığı projede ahşap kiremit örtülü çatı yapımında da son aşamaya gelindi. Bir yandan da ince işçiliklerin devam ettiği Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinde son olarak çevre düzenlemesi çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Başkan Çetin Akın çalışmaların son durumunu inceledi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan ile birlikte Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi proje alanını ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Akın, çalışmaların son durumu hakkında ekiplerden bilgi aldı.

“Güzel Turgutlu'muzda her şey, her gün daha güzel oluyor!”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Güzel Turgutlu'muzda her şey, her gün daha güzel oluyor! Kentimize kazandıracağımız Taziye Evi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezimizin devam eden çalışmalarını yerinde inceledik. Adım adım sona yaklaşan projemizi yakın zaman içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.



CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

Saruhanlı’da Vefat…

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Somaspor Aksaray karşılaşmasına hazırlanıyor

SARUHANLI’DA VEFAT…

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın durumu ciddiyetini koruyor

Feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Eğitim Bir-Sen’den Gölmarmara’da eğitim çıkarması

Feci kaza: 1 ölü

Selimşahlarspor rahat kazandı: 4-0

Gümülcelispor ikinci yarıya iyi başladı: 2-1

BERBERLER ODASI BAŞKAN ADAYI ALAATTİN ORAL’DAN KAYMAKAM KAPANKAYA’YA ZİYARET

Saruhanlı Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

SİMAV’IN KUŞU BELDESİNDE 16 BİN TAVUKLA YUMURTA ÜRETİMİ BAŞLADI

KÜTAHYA SİMAVLI ÜNLÜ SANAYİCİSi ŞEREF KAZCIOĞLU’NUN ‘ŞEREF USTA’ İSİMLİ KİTABI ÇIKTI

Gözde Kızarma, Batma ve Yanma: Vücudun Sessiz Alarmı

Bedelli askerlik ücretine rekor zam geliyor! Yeni ücret belli oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 20.07.2022 12:03:00 896 0
Tarih: 20.07.2022 12:03 Güncelleme: 20.07.2022 12:03
Haberi Sesli Oku