EKONOMİ - Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hizmet-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. 2015,2016 ve 2017 yılını kapsayan anlaşma gereği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nde çalışan taşeron işçiler, Toplu İş Sözleşmesi´nin getirdiği tüm haklardan faydalanacak. Toplu İş Sözleşmesi´nin taşeronların yararlanması adına Manisa´da ilk kez bir resmi kurumla imzalandığını belirten Hizmet-İş Sendikası Manisa Şubesi Başkanı Turan Karafil, "İnşallah bu anlaşmamız diğer resmi kurumlarımıza da örnek olacaktır" dedi.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Hizmet-İş Sendikası ile Toplu İş Sözleşmesi imzalayarak taşeron işçilerini sevindirdi. Manisa´da ilk olan anlaşma gereği müdürlükte çalışan taşeron işçiler Toplu İş Sözleşmesi´nin getirdiği haklardan faydalanacak. Taşeron işçilerini sevindiren anlaşma 2015,2016 ve 2017 yıllarını kapsayacak. 10 ay önce sendikaya üye olan işçilerin hakları geriye dönük olarak ödenecek.

Toplu İş Sözleşmesi´nin taşeronların yararlanması adına Manisa´da ilk kez bir resmi kurumla imzalandığını belirten Hizmet-İş Sendikası Manisa Şubesi Başkanı Turan Karafil, "2015 yılından buyana sürdürdüğümüz toplu iş sözleşmesi yüksek hakemden çıkmıştır. Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nde çalışana taşeron işçiler sendikamıza üye oldular. Bu anlaşmamız çalışan emekçilerimize hayırlı olsun. Buna göre geriye dönük olarak uygulanacak olan toplu iş sözleşmesi ile en kısa sürede çalışanlarımızın hesaplarına yatırılacak. Anlaşmamız 2015, 2016 ve 2017 yıllarını kapsayacak. İnşallah bu anlaşmamız diğer resmi kurumlarımıza da örnek olacaktır" dedi.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 27.10.2016 08:39:05 479 0

Tarih: 27.10.2016 08:39

Haberi Sesli Oku