SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından Taşdibi mahallesinde hayata geçirilecek düğün salonunun inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Taşdibi mahallesine yakışır güzel ve modern bir düğün salonu yapacaklarını söyledi.

Taşdibi´nde 525 m2 alan üzerine çok amaçlı olarak da kullanılabilecek bir tesis inşa ettiklerini ifade eden Yaralı, şu bilgileri verdi;

?525 m2 alan üzerine 375 m2 düğün salonu yapıyoruz. Salonun içinde yemek pişirme bölümü, gelin odası ve tuvaletler de olacak. Buna ilave olarak binanın dışına düğün ve hayır yemekleri için 150 m2 sundurma yapılacak. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayıp hizmete açmayı planlıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun.?

Saruhanlı Belediyesi olarak az bütçe ile çok iş yapmanın gayreti içinde olduklarını da sözlerine ekleyen Yaralı, nitelikli bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Taşdibi Mahallesi Muhtarı Ali Çakal ise Taşdibi´ne yapılan yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´ya teşekkür ederek, ?Mahallemizin çehresi değişti. Daha önce de mahalle meydanımız yenilenmişti. Başkanımız Hüseyin Yaralı´ya teşekkür ediyoruz? dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 20.07.2016 18:25:16 570 0

Tarih: 20.07.2016 18:25
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00