TEKNOLOJİ - Profesyonel, tasarım ürünleri tablet devi Wacom, yeni Cintiq Companion 2 tablet ile birlikte, Cintiq 27QHD ve Cintiq 27QHD touch cihazlarını duyurdu. Bu duyuru, profesyonel tasarımcıların yüzünü güldürdü.

Eşsiz bir esneklik için evde veya iş yerinde Mac veya PC'ye bağlanabilir özellikli olan tablet, mümkün olan en iyi ekran üzerinde kalem deneyimini sunuyor. Profesyonel dijital içerikçiler için güçlü bir dokunmatik ekranlı tablet olan Cintiq Companion 2 ürününün tanıtımında bazı özellikler de gün yüzüne çıktı.

Ürün, benzeri görülmemiş bir özgürlük ve esneklik sunarak, kullanıcıların her yerde keşfe çıkmasına imkân tanıyor. Wacom'un yeni mobil çözümü, bir Cintiq'in sunduğu tüm girdi kapasitesiyle beraber tam özellikli bir Windows 8 tablet olarak çalışabiliyor ya da ihtiyaç olduğunda, Cintiq Connect ile ev veya ofisteki Mac veya PC'ye bağlanarak, profesyonellerin yıllardır güvendiği, kalem performansıyla ünlü birincil veya ikincil bir Cintiq ekranı olarak işlev görebiliyor.

2048 farklı basınç hassasiyeti seviyesi ve eğme algısıyla Cintiq Companion 2'nin Pro Pen ürünü, Adobe, Autodesk, Corel, Smith Micro, Pixologic ve daha pek çokları gibi şirketlerin yazılım uygulamalarıyla birlikte kullanıldığında tıpkı geleneksel bir fırça, kalem veya markör gibi çalışıyor. Kalem ve yüksek çözünürlüklü ekran (2560 x 1440) etkileşerek, sınırlı bir parlamayla gerçekçi bir kağıt ve kalemle çalışma hissi sağlıyor. Ressamlar ve tasarımcıların kalem kağıt çizimlerinin aynısını tablette yapabilme imkanını genişleten Wacom, hızlı bir biçimde ayrıntılı ve düzgün malzeme üretme imkanı sunuyor.

2 YENİ ÜRÜN DAHA

Wacom ayrıca; Cintiq 27QHD ve Cintiq 27QHD touch cihazlarını da duyurdu. Gelmiş geçmiş en iyi pen-on-screen ve renk performansının yanında geniş bir çalışma yüzeyine sahip olan ürünler, Profesyonellerin artan taleplerini karşılamak üzere Cintiq 27QHD ile Cintiq 27QHD touch isimleriyle piyasaya çıkıyor. Gelmiş geçmiş en iyi pen-on-screen performansına sahip, Wacom'un yeni ana ürünü Cintiq geniş, edge-to-edge cam çalışma yüzeyiyle, göz alıcı renkleri ve ergonomiye gösterdiği özenle sanatçıları ve tasarımcıları mest edecek cinsten. 27” ekranı sonsuz bir yüzey hissi uyandırırken, sanatçıların ve tasarımcıların gerçek anlamda büyük resmi görebilmelerini sağlıyor. Doğal ve içgüdüsel bir iş akışını desteklemeye yardımcı olmak üzere, Cintiq 27'nin, ekranın

veya masanın herhangi bir yerine konabilen yeni ExpressKeyTM Uzaktan Kumandası, kullanıcılara, özelleştirilebilir klavye kısa yollarının ve dönüştürücülerin nasıl, ne zaman ve nerede uygulanacağına dair daha fazla esneklik imkanı ve güç tanıyor. Ayrıca, Cintiq 27 çeşitli stand seçenekleri sunarak, kullanıcılara Cintiq ile saatler boyunca farklı açılarda rahatça çalışma özgürlüğünü ve esnekliğini sunuyor.

RENKLER GERÇEK HAYATTAKİ GİBİ

Renk açısından kritik iş akışı olan profesyoneller, Cintiq 27QHD'nin 1.07 milyar renk ile Adobe'nin renk skalasının yüzde 97'sini görüntüleyebilen gerçek hayattaki gibi bir renk kalitesinden faydalanmış olacak. Sanat, tasarım, görüntü düzenleme ve 3 boyutlu animasyonlarda en yüksek kalitede üretimin ihityacı, bu ürünlerle birlikte karşılanmış oldu. Sanatçılar bir projenin basım veya diğer çıktı aşamalarındaki renkleriyle uyumlu olacağından Cintiq'in yeni ürünleri ile daha da emin olabilecekler. Türkiye'de de satışa sunulacak ürünü profesyonel tasarımcılar, mimarlar dört gözle bekliyor.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 15.01.2015 09:10:10 756 0

Tarih: 15.01.2015 09:10
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00