Tartıştığı halasını satırla öldürdü, babaannesini yaraladı, intihara teşebbüs etti
İzmir'in Bayraklı ilçesinde tartıştığı halasının boynuna satırla vuran kişi, daha sonra babaannesini yaraladı ve ardından aynı satırla boynuna vurarak intihara teşebbüs etti. Meydana gelen olayda hala hayatını kaybetti, babaanne hafif yaralandı, saldırgan ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Olay, gece saatlerinde Gümüşpala Mahallesi 7003 sokakta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı evde yaşayan M.A. (21) ile babaannesi H.A. arasında tartışma çıktı. Bağrışma sesleri üzerine uyanan M.A.'nın halası Gurbet Ayaz (43) tartışmaya dahil oldu ve M.A. ile tartıştı. Bu esnada evden çıkan Gurbet Ayaz'ın peşinden giden yeğeni M.A., eline aldığı satırla halasının boynuna vurdu. Gurbet Ayaz kanlar içerisinde yere yığılırken M.A., eve döndü ve babaannesini darbetti. Cinnet getirdiği iddia edilen M.A. daha sonra halasına vurduğu satırla kendi boynuna vurdu.
Olay yerinde öldü
Olayı bildiren çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Gurbet Ayaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz kadının cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Ağır yaralı olarak hastanede
Olayda hafif yaralandığı belirlenen babaanne ayakta tedavi olurken, satırla kendi boynuna vuran ve ağır yaralandığı belirlenen M.A., sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Halasını öldüren, babaannesini yaralayan ve kendi boynuna da satırla vuran M.A.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Psikolojik sorun iddiası
Öte yandan, olayı gerçekleştiren M.A.'nın askerden yeni geldiği, anne ve babasından ayrı olarak babaannesi ve halasının bulunduğu evde yaşadığı, uzun süredir psikolojik sorunlarının olduğu öne sürüldü.
Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 23.12.2023 13:28:00 1653 0
Tarih: 23.12.2023 13:28 Güncelleme: 23.12.2023 13:28
Haberi Sesli Oku