MANİSA - MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Kalemli Mahallesinde Gediz Sulama Birliği´ne ait 4 bin 500 metrelik sulama kanalında temizlik çalışmasına başlayarak 27 bin dekar tarım arazisinin sulanmasına yardımcı oluyor. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gediz Sulama Birliği´nden gelen talebe kayıtsız kalmayarak, Şehzadeler ilçesine bağlı Kalemli Mahallesindeki sulama kanalını temizliyor. Yunusemre ve Şehzadeler ilçesinde tarım arazisi bulunan vatandaşların tarımsal sulamada kullandıkları kanalı temizlemek için ekiplerini sahaya yönlendiren MASKİ ekipleri, vatandaşlara daha sağlıklı şekilde can suyu ulaşmasını sağlayacak. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından toplamda 4 bin 500 metre yapılacak temizlik çalışması tamamlandığında vatandaşlar rahat bir nefes alacak. MASKİ ekipleri tarafından Kalemli´nin ardından yine Şehzadeler ilçesi Selimşahlar Mahallesinde bir kilometrelik dere temizlik işi gerçekleştirilecek.

Kalemli´deki ana sulama kanalı temizleniyor
Gediz Sulama Birliği Başkanı Namık Mamalar, Yunusemre Kalemli Mahallesinde merkez ilçeleri besleyen ana sulama kanalı bulunduğunu ifade ederek, MASKİ Genel Müdürlüğü´ne temizlik çalışması için verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Mamalar, ?Kalemli´deki ana sulama kanalı büyük bir kırsal alanı kapsayan bölgeden geçiyor. Bu kırsal alanda vatandaşlarımız tarım arazilerini suluyor. 27 bin dekar alana su verilen kanalın temizliği için bizimle yakından ilgilenen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun´a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz? dedi.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 10.05.2017 08:26:27 515 0

Tarih: 10.05.2017 08:26
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00