POLİTİKA - Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, Nerede İslam ortak pazarı, din kardeşliği diye sormak istiyorum” dedi.

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Tarhan`ın basın toplantısı sadece dört dakika sürdü. Tarhan, Bir yıl önce bu ülkenin yoksul halkının aklının alamayacağı o düzeyde paralar kutulardan saçılmıştı. Bugünün saraylıları ‘Kimse bize operasyon yapamaz' demişti. ‘Bizim Allah'ımız var' diye konuşmuştu. Yönettikleri ekonomiye de güvenmediklerini anladık o dönem. Çünkü TL değil, dolardı istifledikleri. Neredeydi diyorum, riyallik, dinarlık bir durum yoktu. Nerede İslam ortak pazarı, din kardeşliği diye sormak istiyorum. Bunların olsa olsa dolar kardeşliği” diye konuştu.

Dış mihraklarla kol kola olanların dış mihraklardan bahsetmesinin ‘Zübük' hikayesi gibi olduğunu söyleyen Tarhan, Dünyanın en büyük rüşvet lobisi, Almanya'da, Rusya'da, Uganda'da değildi. Geziciler hakkını meydanda aramıştı. Meydanlarda bağırıp, çağırıp kalabalıkları suça ortak etmeye çalıştılar. Yetmedi; yargıyı da, emniyeti de o soygunu koruma aracı haline getirdiler. Yeni Yargıtay'a bir bakın” ifadelerini kullandı.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 16.12.2014 16:36:08 1053 0

Tarih: 16.12.2014 16:36
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00