Anahtar Kelimeler: 0

Tanrıverdi’den “Sayaç” Açıklaması…

YERYÜZÜNDE SU SAVAŞLARI ÇIKACAK

 

SARUHANLI - Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Dünya’nın susuzluğa doğru gittiğini belirterek, yeryüzündeki savaşların bundan böyle su yüzünden çıkacağını belirtti.

 

Ak Partili Tanrıverdi, yeraltı su kuyularına ölçüm cihazı takılmasına ilişkin Kardelen Gazetesi muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

 

167 sayılı yeraltı suları kanununda bir süre önce değişiklik yapıldığını anımsatan Tanrıverdi, buna göre yeraltı suyu temini maksadıyla kuyu, galeri, tünel ve benzeri ölçüm sistemi için su sayacı takılmasının zorunlu hale geldiğini hatırlattı.

 

Ancak üreticilerden gelen talepler doğrultusunda yeraltı sularının kullanımı için su sayaçları takılması zorunluluğunun üç yıl ertelendiğini ifade eden Tanrıverdi şöyle dedi;

 

“İl Danışma Meclisi Toplantımızda bazı arkadaşlarımız, yer altı su kuyularına ölçüm cihazı takılmaması yönünde talepte bulundular. Bizde bu konuyu Ankara’ya taşıdık. Yaptığımız görüşmeler neticesinde yer altı sularının kullanımı için üç yıl daha sayaç takılmayacak. Bu sayaç takılması meselesi uluslararası su kullanımından kaynaklı bir konudur.”

 

Dünyada petrol savaşlarının bittiğini yakın gelecekte su savaşlarının başlayacağını belirten Tanrıverdi, “Önceden nerede petrol varsa oraya saldırılıyordu şimdi ise nerde su varsa herkes oraya saldıracaktır. Çünkü dünyanın susuzluğa doğru gittiğini biliyoruz”dedi.   

 

Bundan sonra dünyadaki savaşların, mücadelelerin ve münakaşaları tamamen suya dayalı olacağını dile getiren Tanrıverdi, sözlerine şunları ekledi;

 

“Petrol savaşlarının bittiği, su savaşlarının başlayacağı bir dünyaya doğru gidiyoruz. Hepimizin de bildiği gibi su hayattır. Susuz bir hayat asla düşünülemez. Yaşam mücadelesi veren dünyanın bütün ülkeleri ve insanları nerede su varsa herkes oraya saldıracaktır. Sularımızı tasarruflu kullanmalıyız. Bizim inancımız gereği israf haramdır. Bizler, ‘Bir nehir kenarında abdest alıyor olsanız da suyu israf etmeden kullanınız’ diyen bir medeniyetin mensuplarıyız.”

 

Muammer Kökcüoğlu



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
5.02.2013 17:21:55 514 0

Tarih: 05.02.2013 17:21
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00