Anahtar Kelimeler: 0

TANRIVERDİ SALDIRILARI DEĞERLENDİRDİ

 

MANİSA - AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yapılan saldırıların AK Parti'nin terörün son bulması amacıyla yürüttüğü çalışmaları sekteye uğratmayı amaçladığını belirterek, "Terör, Türkiye'nin önünü kesmeye yolundan çevirmeye çalışsa da amacına ulaşamayacaktır" dedi.

 

Tanrıverdi, yaptığı yazılı açıklamada, saldırının amacının AK Parti tarafından terörün son bulması amacıyla yürütülen çalışmaların sekteye uğraması olduğunu kaydetti.

 

Tanrıverdi, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Terör, Türkiye'nin önünü kesmeye yolundan çevirmeye çalışsa da amacına ulaşamayacaktır. Demokrasiyi, hukuku hedef alan bu hain girişimler, milletimizin nezdinde karşılık göremeyeceği gibi, güvenlik güçlerimiz ve adalet sistemimiz tarafından da ortaya çıkarılacak ve cezasını bulacaktır. Olayda herhangi bir can kaybının olmaması sevindiricidir. Çözümü istemeyen, akan kanın ve gözyaşının dinmesini, son bulmasını istemeyen çevrelerin çırpınışları boşunadır. Çanakkale zaferini kutladığımız şu günlerde Çanakkale'de yatan yüz binlerin ruhunu sızlatmamalıyız. Türk'ü, Kürt'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Arap'ı, Boşnak'ıyla omuz omuza canlarını verenlerin şehadetleri birliğimizin, beraberliğimizin teminatıdır."

 

- Manisa İl Başkanı Baybatur-

 

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ise Türkiye'nin önemli kararlar alacağı aşama öncesinde bu tür olaylarla karşılaştığına dikkati çekti.

 

Baybatur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bundan sonraki süreçte belki daha da artabilir. Sayın Başbakanımızın dediği gibi, biz zaten kefenimizi giyip yola çıktık. Kefenimizi ve bayramlığımızı bir arada giyiyoruz. Türkiye'nin büyümesini, ülkemizin gelişmesini, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasını istemeyenlere cevabı milletimiz verecektir."

 

Haber Merkezi



Manisa'da terörle mücadele kapsamında 65 kişi tutuklandı

Manisa'da yılbaşı süresince 6 bin 904 personel görev yapacak

Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu

5 araçlı zincirleme trafik kazasında yaralanan sürücü kurtarılmadı

Yem kırma makinesinde çalışma yapan 26 yaşındaki genç şafta takılması sonucu öldü

Saruhanlı trafik kazası: 3 Yaralı

Çalınan koyunlar, jandarma tarafından bulundu

CHP Genel Başkanı Özel, Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti

Apartmandan ayakkabı hırsızlığı kameraya yansıdı

Genç kardeşlerden Sarıgöl ekonomisine 700 bin fidan hamlesi

Manisa'da motosiklet denetimlerinde 1,8 milyon TL ceza

Genç güreşçiler Manisa’da mindere çıktı

Manisa Kent Konseyi 2026’ya "Katılımcı ve güçlü Manisa" hedefiyle yürüyor

Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında öldürdü

SARUHANLI’DA VEFAT…

Turgutlu Belediyespor Potada ve Filede Yılı Galibiyetle Kapattı

Cinayette sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi

Otomobil park halindeki tırın dorsesine çarptı: 1 ölü 1 yaralı

61 yıl hapis cezası bulunan 'suç makinesi' yakalandı

Ehliyet sınavında kalp krizi geçiren aday hayatını kaybetti

İzmir Doğal Yaşam Parkı’na siyah jaguar ve bozayı geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
20.03.2013 17:47:36 447 0
Tarih: 20.03.2013 17:47 Güncelleme: 20.03.2013 17:47
Haberi Sesli Oku